Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Az Ön webböngészője elavult. Frissítse böngészőjét a nagyobb biztonság, sebesség és élmény érdekében!

Fidelio madáreleség 3 cinkegolyóval

Cikkszám 4722799

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Eledel vadon élő madaraknak

Termékleírás

Cikkszám 4722799

A három cinkegolyót is tartalmazó Fidelio madáreleséggel nem csupán energiában gazdag eledelt, hanem három cinkegolyó formájában ízletes csemegét is kínál a szabadon élő kerti madarak számára. A vadmadaraknak leginkább a hideg évszakban, az élelem keresése során van szükségük az ember segítségére.
A Fidelio madáreleség válogatott, kiváló minőségű összetevőkből áll és rendkívül kimagasló minőségének köszönhetően kivételes takarmány.
A Fidelio cinkegolyók gabona, olajok és zsírok, magok, diófélék és ásványi anyagok jól bevált keverékéből állnak, melyet a madárszakértők az egész éves etetéshez ajánlanak.

Takarmány típusa: Kiegészítő takarmány

Forgalmazó:
Degro GmbH & Co. KG Donauwörther Straße 3-5 D-86641 Rain

Engedély száma (azonosítószám):DE-BY-1-00273

Állatkategória: szabadon élő vadmadarak

Alkalmazási terület:
Etetés

Etetési javaslat:
A vadmadarak etetőhelyre szoktatása érdekében naponta, leginkább a kora reggeli vagy esti órákban etessen. Különösen alkalmas házi verebek, mezei verebek, fenyőpintyek, zöldikék, tengelicek, csízek és süvöltők számára. Az etetőhelyet az időjárástól és ideális esetben a természetes ragadozók (pl. macskák) hozzáférésétől védve kell kialakítani. Úgy igazítsa az etetőhelyet, hogy a talajon táplálkozó vadmadár-fajoknak is elegendő táplálék jusson. Az etetőhely távolabbi környezetében megfelelő búvóhelyről is gondoskodjon a vadmadarak számára. A vadmadarak ezeket az etetőhelyen való hosszabb tartózkodás során használják. Ügyeljen az etetőhely tisztaságára is. A lehetséges kórokozókkal szembeni időben történő védekezés érdekében az etetőhelyet legalább hetente egyszer tisztítsa ki.

Diéta:
Nem

Összetétel:
Gabona, magok, olajok és zsírok, ásványi anyagok

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Eledel fajtája:Kiegészítő eledel
Csomagolás módja:Vödör
Tartalom:2 750 g
Tartalom:2,75 kg
Tartalom:3 Darab
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:2,90 kg
Magasság:19,8 cm
Szélesség:19,5 cm
Mélység:19,5 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére