2020.10.01. 7:27


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Bosch UniversalRotak 550 elektromos fűnyíró

Cikkszám 4304432
  • A legalacsonyabb zajszint a kategóriában
  • Egyszerűen állítható magasság
  • Tolószár
Termékinformáció
 
78 990 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

Termékleírás

Cikkszám 4304432

A Bosch UniversalRotak 550 fűnyíró a Bosch ProSilence technológiának köszönhetően a kategóriájában a legalacsonyabb zajszinttel rendelkező fűnyíró, így Ön soha többé nem kelt feltűnést egy hangos fűnyíróval. A Bosch ProSilence technológia biztosítja, hogy a fűnyíró ne zavarja meg a kert nyugalmát, mivel működés közbeni zajszintje akár 75%-kal alacsonyabb, 89 dB is lehet, ugyanakkor mégis kiválóan levágja a füvet. Emellett a fűnyíró magasságállítással is rendelkezik. Így kényelmesen módosíthatja a vágás magasságát. A beépített rendszer a fűnyíró vágási magasságának beállítását olyan egyszerűvé teszi, mint még soha. Egyszerű gombnyomással hat különböző szint állítható be a 20 mm-estől a 70 mm-esig.

Az Ergoflexnek köszönhetően kevesebb erőfeszítéssel, de a készüléket teljesen uralva nyírhatja a füvet. A Bosch Ergoflex rendszerrel a Rotak fűnyíró irányítása gyerekjáték, és a munka is gyorsan elvégezhető, miközben karjait és a hátát is kíméli. A többféle beállítási lehetőség maximális kényelmet biztosít.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Teljesítmény:1 300 W
Vágásszélesség:37 cm
Kerékmeghajtás:Nem
Minimális vágásmagasság:20 mm
Maximális vágásmagasság:70 mm
Fűgyűjtő térfogat:40 l
Vágási fokozatok száma:6 Darab
Első kerék átmérő:13,5 cm
Hátsó kerék átmérő:16 cm
Lépés-szélesség:37 cm
Mulcsfunkció:Nem
lopásvédelem:Nem
Vezérlés alkalmazásonként:Nem*Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a használt elektromos, illetve elektronikus eszközöket, melyek kínálatunkban megtalálhatóak, vagy azokkal azonos jellegűek és funkciójúak, díjmentesen átvesszük.

A hulladékkezeléssel kapcsolatban további tájékoztatást az alábbi linken talál:

Hulladékkezelési útmutató

Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:13,5 kg
Magasság:127,0 cm
Szélesség:40,0 cm
Mélység:100,0 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére