2020.11.30. 0:20


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Konvektoros fűtőtest Skibby 2 kW

Cikkszám 3359916

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Elektromos fűtőkészülékek

Termékleírás

Cikkszám 3359916

A kiváló teljesítményű, 2 kW-os, Skibby konvektoros fűtőtest jóleső meleget teremt nappalijában vagy utazás közben lakókocsijában. A turbó funkció révén gyorsan és hatékonyan felfűt egy maximum 20 m2-es helyiséget. A készülék három fűtési fokozaton üzemeltethető. A teljesítmény a választott fűtési fokozattól függően 750 W, 1250 W vagy 2000 W. A konvektor különleges működési módja rendkívüli hatékonyságot biztosít. A hideg levegőt beszívja, felmelegíti, majd meleg levegőként visszavezeti a helyiségbe. E légcsere révén sokkal gyorsabban érhető el egy kellemes hőmérséklet a helyiségben


Mobil és többszörösen biztosított
Egy fokozatmentesen beállítható termosztáttal (0 °C és +85 °C között) előre meghatározható a helyiség kívánt hőmérséklete. A biztonságos használat érdekében a fűtőventilátor túlmelegedés elleni védelemmel is rendelkezik. Túlmelegedés esetén megszakad az elektromos áramkör, és automatikusan kikapcsol a készülék. A készülékház kék fémből áll műanyag összetevőkkel.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Típus:Konvektor
Alkalmazási terület:Beltér
Vizes helyiségben használható:Igen
Teljesítmény:2 000 W
Távirányító:Nem
Oszcilláló:Nem
Rögzítés:Álló
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:3,30 kg
Magasság:42,0 cm
Szélesség:57,5 cm
Mélység:20,0 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére