2019.02.17. 14:59
Az én áruházam
Budapest, Fogarasi út
1148 Budapest
Fogarasi út 28-54.
A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

OBI üveg infrapanel fehér wifivel 1000 W

Cikkszám 4155578
  • Lakóhelyiségekben és lakókocsiban használható
  • Jóleső és egészséges sugárzó hő
  • Falra szerelve és felállítva is használható
Termékinformáció
 

Áfával növelt ár Áfa 27%

Termékleírás

Cikkszám 4155578

A wifivel felszerelt OBI üveg infrapanel kellemes és hosszantartó meleget ad a hideg évszakban, és kellemesen meleg légkört teremt a lakóhelyiségekben vagy a lakókocsiban utazás közben. A berendezés két fűtési fokozattal rendelkezik, amelyeket egy LED-es kijelzővel ellátott érintőképernyős kezelőfelületen lehet állítani. Eközben egyenletesen és szagsemlegesen, a por felkavarása vagy a por égése nélkül osztja el az egészséges sugárzó hőt. Max. 10 m méretű helyiségben használható. A teljesítmény a választott fűtési fokozattól függően 500 W vagy 1000 W. Rendkívül halk működésű.

Modern és kényelmes
A beállítható termosztáttal előre kiválasztható a kívánt szobahőmérséklet. Ezenkívül heti időzítővel rendelkezik. A wifi-vezérlésnek köszönhetően az infrapanel egy alkalmazáson keresztül is kényelmesen működtethető. A biztonságos használat érdekében túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik. Ez gondoskodik arról, hogy túlmelegedés esetén megszakadjon az áramkör és a készülék automatikusan kikapcsoljon. Az IP 24 fröccsenő víz elleni védelemnek köszönhetően a berendezés a fürdőszobába is használható. A ház alumíniumból készült, és fehér elülső oldallal rendelkezik. Az infrapanel falra is szerelhető, de a padlóra is állítható.

Méretek és tömeg (nettó)

Tömeg:
5,1 kg
Magasság:
43,0 cm
Szélesség:
24,0 cm
Mélység:
60,0 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak euróban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére