2020.08.06. 0:40


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Einhell GH-EC 1835 elektromos láncfűrész

Cikkszám 3142197
  • Oregon kard és lánc
  • Szerszám nélküli láncfeszítés és -csere
  • Azonnali láncfék
Termékinformáció
 
24 990 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

Sajnálatos módon előfordulhatnak késések a házhoz szállítások esetén.

Termékleírás

Cikkszám 3142197

Az Einhell GH-EC 1835 láncfűrész egy könnyen kezelhető és nagy teljesítményű készülék, amely megbízható segítőtársnak bizonyul tűzifa fűrészelésénél, ritkításnál vagy kisebb fák kivágásánál. Az Oregon gyártmányú, kiváló minőségű kard és lánc optimális vágási teljesítményről gondoskodik. A lánc szerszám nélkül feszíthető és cserélhető. A kiváló minőségű, strapabíró fém hajtómű jó erőátvitelről és hosszú élettartamról gondoskodik. A GH-EC 1835 visszacsapásgátlóval ellátott, mechanikus azonnali láncfékkel rendelkezik, amely a fűrész felcsapódásakor azonnal gondoskodik a lánc megállításáról. Az automatikus lánckenés olajtartályának olajszintje kényelmesen ellenőrizhető a nagy kémlelőablaknak köszönhetően. A gyorszárral ellátott, nagy olajbetöltő nyílás az olaj egyszerű utántöltését teszi lehetővé. Egy láncfogó csap gondoskodik a biztonságról akkor, ha esetleg leugrana a lánc. A fémből készült, erős karmos ütköző gondoskodik a biztonságos vezetésről, és fekvő fatörzsek fűrészelésekor forgáspontként szolgál. A tápvezetéket kábel-tehermentesítő védi.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Kardhossz:35 cm
Fordítókerék:Igen
Szerszám nélküli lánccsere & láncfeszítés:Igen
Kémlelőablak az olajszint ellenőrzéséhez:Igen
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:5,5 kg
Magasság:21,7 cm
Szélesség:27,9 cm
Mélység:53,0 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére