2020.08.04. 21:42


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Bosch ALS 25 elektromos lombszívó/-fúvó

Cikkszám 3134715

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Elektromos lombszívók & lombfúvók

Sajnálatos módon előfordulhatnak késések a házhoz szállítások esetén.

Termékleírás

Cikkszám 3134715

A Bosch ALS 25 elektromos lombszívó/-fúvó fáradságmentes és biztonságos kezelhetőségével tűnik ki, melyet hosszú munkavégzés esetén a jobb súlyelosztást és nagyobb kényelmet biztosító ergonomikus kialakítású fogantyúk biztosítanak. Erős motorjának teljesítménye 2500 W, a fúvóka kapacitása 800 köbméter/h.

A 45 l űrtartalmú gyűjtőzsák könnyen felhelyezhető, a második fogantyú és a tépőzár könnyű ürítést tesz lehetővé, anyaga különleges nedvességlepergető textil. Az állítható fogantyú és a párnázott vállheveder biztosítja a fáradságmentes, a vállban és a karban érzett fájdalom nélküli munkavégzést.
A légsebesség 300 km/h értékig állítható a könnyű söprés és a nedves, odatapadt lomb eltávolítása érdekében. A Bosch ALS 25 elektromos lombszívó ezenkívül szecskázási funkcióval is rendelkezik, amely a lombot a jobb komposztálás érdekében 1:10 szecskázási aránnyal aprítja fel.
A csomag még egy 45 l űrtartalmú gyűjtőzsákot, egy párnázott vállhevedert, egy kerti zsákot és kesztyűt is tartalmaz.

Tömeg (lombfúvó/kerti szívóberendezés): 3,2 kg/4,8 kg
Fúvóteljesítmény (köbméter/h): 800
*Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a használt elektromos, illetve elektronikus eszközöket, melyek kínálatunkban megtalálhatóak, vagy azokkal azonos jellegűek és funkciójúak, díjmentesen átvesszük.
Hulladékkezelési útmutató

Méretek és tömeg (nettó)
Magasság:113,0 cm
Szélesség:49,0 cm
Mélység:77,0 cm

Más vásárlók által vásárolt egyéb termékek

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére