2021.01.21. 15:08


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

EDS 8 elektronikus nyomáskapcsoló

Cikkszám 4165262
  • Kerti szivattyúk átszerelése házi vízművé
  • Integrált szárazon futás elleni védelemmel
  • Automatikus be- és kikapcsolás
Termékinformáció
 
12 990 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

Termékleírás

Cikkszám 4165262

Az elektronikus működésű nyomáskapcsolóval a kerti szivattyút házi vízautomatává szerelheti át. A kapcsoló a szivattyúüzem automatizálására szolgál, és sokoldalúan használható a kutakból, mély kutakból, víztározókból és hasonló helyekről történő vízellátáshoz. A szállítókészülék és a vételezési hely közé kell felszerelni, és vízvételezés esetén automatikusan bekapcsolja a szivattyút. Amint nem kerül sor több vízvételezésre, a vezérlés ismét kikapcsolja a szivattyút. Az integrált szárazon futás elleni védelem megakadályozza a szivattyú károsodását a víz kimaradása esetén. A nyomásbeállító automatika révén a kikapcsolási nyomás önálló beállításáról gondoskodik. A max. bekapcsolási nyomás kb. 2 bar. A vízkifolyó a nyomáskapcsoló felső oldalán 33,3 mm (G1") átmérőjű csatlakozómenettel rendelkezik. A LED-es kijelző tájékoztatást nyújt a szivattyú aktuális üzemi állapotairól, és üzemzavarok esetén riasztást ad ki. Az elektronikus nyomáskapcsoló egy visszaállító gombbal visszaállítható az eredeti állapotába.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Típus:Tartozék
Alkalmazási terület:Öntözés
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:600 g
Magasság:20,0 cm
Szélesség:16,0 cm
Mélység:13,0 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére