2020.08.04. 4:44


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Gardena Classic 7000 búvárszivattyú

Cikkszám 3179124

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Elektromos szivattyúk & házi vízművek

Sajnálatos módon előfordulhatnak késések a házhoz szállítások esetén.

Termékleírás

Cikkszám 3179124

A víz néha ott is megjelenik, ahol egyáltalán nem szeretnénk. Mint például árvíz idején: a pincehelyiségekben vagy a mosókonyhában. Vagy egyszerűen csak sok vizet szeretne ki- vagy átszivattyúzni.
A Gardena Classic 7000 búvárszivattyú optimális szivattyú, ha arról van szó, hogy tiszta vagy legfeljebb 5 mm méretű részecskéket tartalmazó, enyhén szennyezett vizet kell nagy mennyiségben és gyorsan szivattyúzni.
Állítható kapcsolólábakkal van felszerelve, és emellett 1 mm-ig felületfelszívás is lehetséges: Szinte a teljes vízmennyiséget ki lehet szivattyúzni, melynek eredménye a szárazra törölhető padló.
A 10 m hosszú csatlakozókábelnek köszönhetően a praktikus és robusztus szivattyú univerzálisa akár nagy mélységben is használható. Egy úszókapcsoló emellett az automatikus be- és kikapcsoló üzemmódot garantálja.
Az úszókapcsolóhoz tartozó kábelfelfüggesztő rendszeren keresztül a ki- és bekapcsolási magasságok változtathatóak és pontosan beállíthatóak. Igény esetén egyszerűen, egy dugaszoló berendezésen keresztül kézi folyamatos szivattyú üzemmódba kapcsolhat át.
A hosszú élettartamról üvegszálerősítésű műanyag ház, kopásálló járókerék, valamint alacsony zajszintű, karbantartást nem igénylő, hővédő kapcsolóval felszerelt kondenzátoros motor gondoskodik.
Az univerzális csatlakozónak köszönhetően 13 mm (1/2"), 16 mm (5/8"), 19 mm (3/4"), 25 mm (1") és 38 mm (1 1/) méretű tömlők is csatlakoztathatók a szivattyúhoz.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Típus:Merülő- & szennyvízszivattyúk
Alkalmazási terület:Vízmentesítés
Szennyező részecskék maximális mérete:5 mm
Teljesítmény:250 W
Maximális vízszállítás:7 000 l/h
Maximális emelési magasság:6 m
Maximális nyomás:0,6 bar
Maximális Önfelszívó magasság:7 m
Súly:4,3 kg

Értékelések (0)

Erről a termékről még nem készült értékelés.

Legyen Ön az első! Írjon értékelést erről a termékről, ossza meg tapasztalatait velünk és a többi OBI vásárlóval!

Részvételi feltételek és további részletek: www.obi.hu/nyeremenyjatek.
A nyereményjáték 2020.09.30-ig tart.

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére