Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Az Ön webböngészője elavult. Frissítse böngészőjét a nagyobb biztonság, sebesség és élmény érdekében!

Gardena Comfort 4000/5 LCD házi vízautomata

Cikkszám 3179611

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Elektromos szivattyúk & házi vízművek

Hasonló termékek

Termékleírás

Cikkszám 3179611

Miért nem használ ingyenes esővizet vagy kútvizet kertje öntözéséhez vagy a házon belül, például a WC-hez vagy a mosógéphez?
A kompakt Gardena 4000/5 LCD házi vízautomata kiválóan megfelel mobil és fix üzemmódú használatra - mindegy, hogy hol van rá szüksége.
A tartós működőképesség és a kényelmes és biztonságos használat érdekében számos funkcióval rendelkezik.
A praktikus LCD-kijelzővel például teljes ellenőrzése van a szállított mennyiség nyomása felett, amely a szivattyút áttekinthető kijelzőn ábrázolja. Ezenkívül a szivattyú a folyadékkristályos (LC) kijelzőn keresztül figyelmeztet a fagyveszélyre és tájékoztat az esetleges hibákról.
Vízigény esetén egy nyomáskapcsolóval egybeépített elektronika automatikusan aktiválja a házi vízautomatát, majd öntözés után automatikusan ki is kapcsolja.
A szárazon futás elleni védelem megakadályozza a szivattyú károsodását, ha kimarad a szállítandó közeg.
Hogy a szivattyúba szennyeződés vagy homok ne kerülhessen, és ez működési zavart ne okozhasson, a házi vízautomatába egy nagy térfogatú szűrő került beépítésre. Praktikus, mivel ennek köszönhetően nincs szükség külső előszűrőre.
Egy visszafolyás ellen védő dugó megakadályozza a tömlő kiürülését üzemszünet után vagy a szivattyú üzemen kívül helyezése esetén.
További előnye: A tömlőben található maradék víznek köszönhetően újraindításkor lerövidül a kezdeti felszívási idő. A nagy teljesítményű és csekély zajkibocsátású működés érdekében a szivattyúba csak kiváló minőségű anyagok kerültek beépítésre.
A vizet egy karbantartást nem igénylő, hővédő kapcsolóval felszerelt kondenzátormotor szállítja nyomás által egy Jet szivattyúrendszeren keresztül a megfelelő helyre. A szállított mennyiség óránként 3600 l (0,001 m /s)
Az egyszerű kezelhetőség érdekében egy nagy nyílás könnyíti meg a szivattyú feltöltését az üzembe helyezés előtt.
A gumiból készült lábak stabilitást, valamint alacsony rezgésű, zajcsillapított üzemet biztosítanak.
A kettős kimenetnek köszönhetőn - az egyik elforgatható - egyidejűleg 2 berendezés csatlakoztatott üzemeltetése is lehetséges.
Fagyveszély fennállása esetén a házi vízautomata egy vízleeresztő csavar segítségével egyszerűen kiüríthető.

A Gardena mindenre gondol.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Alkalmazási terület:Háztartási használatra
Teljesítmény:1 000 W
Maximális vízszállítás:3 600 l/h
Maximális emelési magasság:50 m
Maximális nyomás:5 bar
Maximális önfelszívó magasság:8 m
Szivattyú hajtómű:Jet
Súly:11 kg

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére