Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Az Ön webböngészője elavult. Frissítse böngészőjét a nagyobb biztonság, sebesség és élmény érdekében!

Gardena Prémium házi vízműautomata 6000/5 rozsdamentes LCD

Cikkszám 2819951

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Elektromos szivattyúk & házi vízművek

Hasonló termékek

Termékleírás

Cikkszám 2819951

Miért nem használja ki mégsem az ingyenes eső- vagy kútvizet a kert öntözésére, vagy a háztartásában pl. a WC leöblítésére vagy a mosógépéhez? A kompakt Gardena 6000/5 rozsdamentes LCD házi vízműautomata kiválóan alkalmas a mobil és telepített használatra - bárhol tudja használni.
A használatban a prémium típus rendkívül könnyű: A víz egy négyfokozatú szivattyún folyik keresztül, így jelentősen csökken a zajszint. A szivattyúház rozsdamentes acélból készül, egyesíti a kényelmet és a hosszú élettartamot.
Ezért a házi vízműautomata hosszú ideig marad működőképes és kényelmesen, biztonságosan üzemel, és számos funkció található benne beépítve. A praktikus LCD-kijelzőn ellenőrizheti pl. a nyomást és a kiszórt mennyiséget, amelyek megjelennek a szivattyú egy áttekinthető kijelzőjén.
Ezen kívül a szivattyú a kijelzőn keresztül figyelmeztet a fagyveszélyre és tájékoztat az esetleges hibákról.
Egy nyomáskapcsolóval egybeépített elektronika automatikusan aktiválja a házi vízműautomatát vízigény esetén, majd öntözés után automatikusan ki is kapcsol.
A szárazon futás elleni védelem megakadályozza a szivattyú károsodását, ha kimarad a szállítandó közeg. Hogy a szivattyúba ne kerüljön szennyezés vagy homok, és ne károsíthassa, egy nagy térfogatú szűrőt építettek be a házi vízműautomatába. Praktikus, mivel így nincs szükség külső előszűrőre. Egy visszacsapó szelep megakadályozza a szárazon futást leállítás után vagy a szivattyú üzemen kívül helyezése esetén.
További előnye: A tömlőben maradó víz miatt újraindításkor rövidebb a felszívási idő. Csak kiváló minőségű anyagok kerültek a szivattyúba beépítésre, a nagy teljesítményű és zajszegény üzem érdekében. Egy karbantartást nem igénylő, hővédő kapcsolóval felszerelt, segédfázis indítású motor hajtotta négyfokozatú szivattyú nyomja a vizet a megfelelő helyre.
Az egyszerű kezelhetőség érdekében egy nagy betöltőnyílás megkönnyíti a szivattyú feltöltését az üzembe helyezés előtt.
A gumiból készült lábak biztos állást, valamint zajszegény, rezgéscsillapított üzemet nyújtanak. A kettős nyomócsonknak köszönhetően - az egyik elforgatható - egyidejűleg 2 csatlakozó berendezés üzemeltetése is lehetséges.
Fagyveszély fennállása esetén a háztartási vízműautomatát egy vízleeresztő csavarral le lehet üríteni.

A Gardena mindenre gondol.
Szivattyú-teljesítmény: 5500 l/h

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére