2021.01.23. 18:38


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Gardena Premium mélykútszivattyú 6000/5 inox

Cikkszám 2820017

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Elektromos szivattyúk & házi vízművek

Termékleírás

Cikkszám 2820017

A keskeny, akár mindössze 10 cm csőátmérővel rendelkező fúrt vagy csöves kutakhoz a Gardena 6000/5 mélykútszivattyú a lehető legmegfelelőbb választás. Rendkívül nagy teljesítménnyel és zajtalanul szállítja a vizet - még tartósan be merítve is - ez a szivattyú a mélyből felfelé, akár 19 m magasságra, hogy Ön például megöntöztesse kertjét.
A rozsdamentes acélból készült ház eközben biztosítja a tartós és megbízható vízalatti működést. A szivattyú gyártásához egyébként is csak erős és kiváló minőségű anyagokat használtak: A szűrő - amely szintén nemesacélból készült - megakadályozza a szennyező részecskék behatolását a szivattyúba.
A szivattyúra kiegészítőleg felszerelhető egy talp, amely különösen ciszternákban lényegesen csökkenti a talaj közelében felszívott piszok és homok mennyiségét.
Hővédőkapcsoló biztosítja az alacsony zajszintű és karbantartást nem igénylő kondenzátormotor túlterhelés elleni védelmét.
Egy energiatakarékos motor hétfokozatú szivattyú-mechanizmuson keresztül nagy teljesítménnyel, alacsony zajszint mellett hatékonyan továbbítja a vizet a helyszínre akár 19 m mélységből is.
Praktikus: 22 m hosszú csatlakozókábelének köszönhetően a szivattyú gyorsan telepíthető és a készletben található rögzítőkötéllel egyszerűen a vízbe helyezhető vagy szükség esetén ismét kiemelhető.

Szivattyúteljesítmény: 6000 l/h, 0,00167 köbméter/s

Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:12,8 kg

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére