2020.10.01. 13:54


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

GP 5400/G kerti szivattyú 1300 W öntvény

Cikkszám 4165288
  • A kert öntözése például kutak, esővízgyűjtő hordók vagy ciszternák vízforrásként való használatával
  • Nagy szállítási kapacitás: 5400 l/h (0,00150 m3/s)
  • Legfeljebb 3 pázsitöntöző ellátásához
Termékinformáció
 
25 490 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

Termékleírás

Cikkszám 4165288

A kiváló minőségű GP 5400/G kerti szivattyú sokféle alkalmazási lehetőséget kínál a kert esővízzel történő öntözéséhez. Kiválóan használható zöld- és kertfelületek, virág- vagy zöldségágyások öntözéséhez vagy tiszta víz teljes nyomással történő továbbításához. Független és környezetbarát vízforrások lehetnek például az esővízgyűjtők, kutak vagy ciszternák. Az erős motor 1300 wattos teljesítményével max. 5400 l/h-s (0,00150 m3/s) szállítóteljesítményt tesz lehetővé. A szivattyú egyenletes, legfeljebb 4,6 bar értékű nyomást képez, és gond nélkül használható legfeljebb három pázsitöntöző professzionális üzemeltetéséhez is. Figyelemreméltó, max. 8 méteres felszívási magasság célozható meg vele. Ezáltal a mélyen fekvő kutak vagy ciszternák is elérhetők. Maximális emelőmagassága 46 m.

Rendkívül strapabíró és csendes futású szivattyú öntvényházban
A kerti szivattyú lehetőleg nagy mennyiségű vízszállítása érdekében 19 mm (3/4") átmérőjű kerti tömlő használatát javasoljuk. A szívás oldalán egy 19 mm (3/4") és 25 mm (1") közötti átmérővel és integrált visszacsapó szeleppel rendelkező szívótömlőt használjon. A szívó- és leágazó vezetékhez 30,3 mm (G1) átmérőjű belső menetes csatlakozók tartoznak. A tömör öntvényből készült ház különösen strapabíróvá teszi a szivattyút, és más szivattyúkhoz képest jóval csendesebben működik. A kezelés fröccsenő víztől védett be-/kikapcsolóval történik. A széles talpnak köszönhetően a szivattyú stabilan áll az üzemelés közben. A jó szállíthatóság érdekében praktikus fogantyúval rendelkezik. Mielőtt megkezdi a kerti szivattyú szállítását, a leeresztő csavaron keresztül egyszerűen és gyorsan elvégezheti az ürítést. Egy előszűrő védi a szivattyút a szennyeződésektől, és ezzel megnöveli élettartamát. A szűrő külön vásárolható meg.
Megjegyzés: A szivattyú minden egyes használata előtt győződjön meg arról, hogy a teljes szivattyú és szívótömlő tele van töltve vízzel. Ezáltal megelőzhetők a szárazon futás által okozott károk, amelyek túl kevés betöltött víz vagy levegő beszívása esetén keletkeznek.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Típus:Kerti szivattyúk
Alkalmazási terület:Öntözés
Szennyező részecskék maximális mérete:0,5 mm
Teljesítmény:1 300 W
Maximális vízszállítás:5 400 l/h
Maximális emelési magasság:46 m
Maximális nyomás:4,6 bar
Maximális önfelszívó magasság:8 m
Szivattyú hajtómű:Jet
Súly:13,55 kg
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:13,6 kg
Magasság:41,5 cm
Szélesség:20,2 cm
Mélység:26,3 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére