2021.01.19. 15:21


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

HWA 4100 házi vízellátó automata 1000 W

Cikkszám 4165270
  • A ház és a kert teljesen automata vízellátásához
  • Nagy szállítási kapacitás: 4100 l/h (0,001139 m3/s)
  • Integrált szűrővel a szennyeződés és homokosodás hatékony megelőzéséhez
Termékinformáció
 
47 990 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

Termékleírás

Cikkszám 4165270

A HWA 4100 házi vízautomata lehetővé teszi, hogy ciszternákból, kutakból vagy víztartályokból, amelyekben például az esővizet gyűjtötte össze, háztartási vizet szállítson a házba és a kertbe. A kert öntözése mellett a szivattyú WC-k vagy mosógépek vízzel való ellátásához is használható. Így spórolhat az értékes ivóvízzel. 1000 wattos teljesítményével és max. 4,5 bar üzemi nyomásával a szivattyú megfelelő teljesítménnyel rendelkezik a nagyobb kertekhez vagy többszintes épületekhez. A hagyományos kerti szivattyúkkal ellentétben a házi vízautomata vízigény esetén automatikusan bekapcsol, majd a vízvételezés végén magától kikapcsol. Jelentős, max. 8 méteres felszívási magasság célozható meg vele. A szivattyú max. szállítóteljesítménye 4100 l/h (0,001139 m3/s), maximális emelőmagassága 45 m.

Strapabíró szivattyú nagy szállítóteljesítménnyelA víz tisztítására egy integrált, kimosható előszűrő szolgál. Védi a szivattyút a durva szennyeződésektől és a homokosodástól. Az ütésálló műanyagból készült szivattyúfej rézzel erősített menettel rendelkezik. A lehetőleg nagy mennyiségű vízszállítás érdekében 19 mm (3/4") átmérőjű kerti tömlő vagy vízvezeték használatát javasoljuk. A felszívás oldalán integrált visszacsapó szeleppel rendelkező, legalább 19 mm (3/4") átmérőjű szívótömlő használata szükséges. Integrált visszacsapó szeleppel rendelkező, 25 mm (1") átmérőjű szívótömlő használatát javasoljuk. A házi vízautomatán a szívó- és leágazó vezetékhez 30,3 mm (G1) átmérőjű belső menetes csatlakozók találhatók. Az LCD-kijelző mutatja a mindenkori üzemállapotot vagy az üzemzavarokat. Ezenkívül szükség szerint indítási és működési időket állíthat be.
Megjegyzés: A szivattyú minden egyes használata előtt győződjön meg arról, hogy a teljes szivattyú és szívótömlő tele van töltve vízzel. Ezáltal megelőzhetők a szárazon futás által okozott károk, amelyek túl kevés betöltött víz vagy levegő beszívása esetén keletkeznek.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Típus:Kerti szivattyúk
Alkalmazási terület:Öntözés
Szennyező részecskék maximális mérete:0,5 mm
Teljesítmény:1 000 W
Maximális vízszállítás:4 100 l/h
Maximális emelési magasság:45 m
Maximális nyomás:4,5 bar
Maximális önfelszívó magasság:8 m
Szivattyú hajtómű:Jet
Súly:11,8 kg
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:11,8 kg
Magasság:34,5 cm
Szélesség:25,6 cm
Mélység:51,5 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére