Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Az Ön webböngészője elavult. Frissítse böngészőjét a nagyobb biztonság, sebesség és élmény érdekében!

Kärcher SP 2 Flat búvárszivattyú 6000 l/h

Cikkszám 4707873

  • Víz alatti- és laposra szívó szivattyú medencék vagy elárasztott pincék víztelenítésére
  • Az úszókapcsolónak köszönhető automatikus be- és kikapcsolás optimális vízszintet biztosít
  • Szárazra törölhető eredmény a rögzíthető úszókapcsolónak és a felhajtható tartólábaknak köszönhetően
  • A Quick-Connect technológiának köszönhetően egyszerűen és szerszám nélkül csatlakoztatható
Termékinformáció
 
26 990 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

Termékleírás

Cikkszám 4707873

A Kärcher SP 2 Flat búvárszivattyú tiszta vagy enyhén szennyezett víz el- vagy átszivattyúzására alkalmas akár 5 milliméter méretű szennyeződésrészecskékig. 6000 l/h, 0,001667 m /s szállítómennyiségével medencék vagy elárasztott pincék víztelenítésére ideális.

Váltás víz alatti- és laposra szívó szivattyú között
A Kärcher szivattyú felhajtható tartólábakkal rendelkezik. A lábak kihajtásával a szennyezett víz szivattyú normál üzemmódban működik és nagyobb a vízszállítási teljesítménye. A tartólábak gyorsan felhajthatók, így laposra szívó szivattyúvá alakítható. Ekkor a vízszivattyú már 7 mm-es vízszinttől kezdi a szivattyúzást és 1 mm-es eredményt ér el, amely már szárazra törölhető.

Úszókapcsoló az optimális vízszinthez
Egy állítható magasságú úszókapcsoló biztosítja a kívánt vízszintet. A merülő szivattyú akkor indul el, amikor a vízszint emelkedik, és akkor áll le, amikor a vízszint csökken. Ez akadályozza meg a szárazon futást. Rögzítheti az úszót és folyamatos üzemben is használhatja alacsony vízszint esetén. A szivattyú akkor hamarabb indul be és laposabban szivattyúz.

Szerszám nélküli csatlakoztatás
A Quick Connect csatlakozócsonknak köszönhetően 32 mm (1 1/4") tömlők csatlakoztathatók gyorsan és szerszám nélkül a szivattyúra.
A praktikus előszűrő egyszerűen felhelyezhető, amely óvja a víztelenítő szivattyút az erős szennyeződéstől. Megakadályozza a szivattyú-járókerék eltömődését, így növeli a működésbiztonságot. A robusztus, integrált csúszógyűrűs tömítés növeli a szivattyú élettartamát.
A kényelmes fogantyúnak köszönhetően a laposra szívó szivattyú könnyen vihető az alkalmazási helyre. A fogantyút kötéltartóként is használhatja víz alatti szivattyúként történő alkalmazás esetén. Közben vegye figyelembe a maximális, 7 m, merülési mélységet.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Alkalmazási terület:Vízmentesítés
Szennyező részecskék maximális mérete:0,5 mm
Teljesítmény:250 W
Maximális vízszállítás:6 000 l/h
Maximális emelési magasság:5 m
Maximális nyomás:0,5 bar
Maximális Önfelszívó magasság:7 m
Súly:3,81 kg*Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a használt elektromos, illetve elektronikus eszközöket, melyek kínálatunkban megtalálhatóak, vagy azokkal azonos jellegűek és funkciójúak, díjmentesen átvesszük.

A hulladékkezeléssel kapcsolatban további tájékoztatást az alábbi linken talál:

Hulladékkezelési útmutató

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére