2021.02.27. 22:28


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

LUX eső hordó szivattyú RFP-400

Cikkszám 3564853

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Elektromos szivattyúk & házi vízművek

Hasonló termékek

Termékleírás

Cikkszám 3564853

Kompakt kialakítású és könnyen kezelhető, az eső hordó szivattyú RFP-400. Praktikus segítséget nyújt a kertészet rajongóinak. Támogatja azt a tervét, hogy az esővizet természetes forrásként használják az öntözéshez. Ezenkívül ideális megoldás, ha nincs folyó víz a kertben. A szivattyúval a víz kiszivattyúzható egy esőhengerből és hasonló gyűjtőtartályból, például egy öntöződobozba töltve. A tartozék horoggal van felfüggesztve. Egyéb praktikus tartozékok közé tartozik a két tömlőcsatlakozó és egy úszókapcsoló, amely megakadályozza, hogy a víz mennyisége a minimális vízszint alá csökkenjen. A kábel teljes hossza 10 m
Az esővíz szivattyú egy kis erőmű nagy teljesítménnyel. </ b>
Mérete: 33 cm x 18 cm-es H x Sz x M Teljesítménye: 400 W. A működési nyomás 1,1 bar, a szállítási magasság legfeljebb 11 méter lehet. A maximális áramlási sebesség 4000 l / óra, 0,0011 m / s. Az egyszerű átvitel mellett az esővízszivattyút is használhatja, például sprinkler működtetéséhez. A szivattyúval praktikus és erőteljes segítség áll rendelkezésére, amellyel a kertet célszerűen és megfelelő módon öntözhető.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Típus:Hordóürítő szivattyú
Alkalmazási terület:Öntözés
Szennyező részecskék maximális mérete:0,5 mm
Teljesítmény:400 W
Maximális vízszállítás:4 000 l/h
Maximális emelési magasság:11 m
Maximális nyomás:1,1 bar
Maximális önfelszívó magasság:5 m
Maximális Önfelszívó magasság:2 m
Szivattyú hajtómű:Jet
Súly:4,25 kg
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:4,25 kg
Magasság:36,0 cm
Szélesség:15,0 cm
Mélység:2,1 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére