2021.02.27. 13:20


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

AL-KO elektromos talajlazító és gyepszellőztető Comfort 32.3 VLE COMBI CARE

Cikkszám 2602399

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Elektromos vertikulátorok & gyepszellőztetők

Termékleírás

Cikkszám 2602399

Az AL-KO Comfort 32.3 VLE Combi Care-el a talajlazítás és gyepszellőztetés egyaránt megoldható. A munkamélység egyetlen kézmozdulattal állítható be az 5 fokozat valamelyikére.
A magasságban állítható tolókar könnyed munkát és kellemes használatot tesz lehetővé. A gép az összecsukható tolókarnak köszönhetően helytakarékosan tárolható.
Tökéletes megoldást nyújt a gyepápolásra: szerszám nélküli hengercserével egyszerűen válthat háromfokozatú acélkéses talajlazításról acélrugófogas gyepszellőztetésre.
A csomagolása tartalmazza a 45 l-es gyűjtőzsákot, ami az eltávolított filcréteg és növénymaradvány összegyűjtésére alkalmas.
Az AL-KO Comfort 32.3 VLE Combi Care gondoskodik arról, hogy a gyep mindig friss legyen. Szellőztetéskor az acélrugós fogak a talajtakarót lazítják és ezzel újra több vizet, fényt és segédanyagot biztosítanak a gyep számára.
Az AL-KO Comofrt 32.3 VLE Combi Care talajlazító hengerével minden tavasszal kezelni kell a gyepfelületet, de nem szabad túl mélyen alkalmazni, a késeknek éppen érintenie kell a talajt. Trágyázza a felületet közvetlenül a lazítás után, majd bőségesen öntözze a gyepet!

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Szellőztető funkció:Igen
Ajánlott terület:300 - 600 m
Munkaszélesség:32 cm
Központi munkamélység-beállítás:Igen
Gyűjtőzsák:A szállítási terjedelem tartalmazza
Fűgyűjtő térfogat:45 l

Motor: elektromos - 1000 W
Talajlazító henger: 12 acélkés
Gyepszellőztető henger: 20 acélrugófog
Munkaszélesség gyepszellőztetéskor: 29 cm
Mélységbeállítás: központi, 5 fokozat
Műanyag késház

Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:12,9 kg
Magasság:35,5 cm
Mélység:51,5 cm

Adatlapok

Hasonló Kategóriák

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére