LUX építési alátét horganyzott 9 mm x 28 mm

Cikkszám 3536539

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Építőcsavar alátétek

Termékleírás

Cikkszám 3536539

Az erős LUX-TOOLS építési alátét kiválóan alkalmas faépítési elemek és egyéb puha anyagok csavarkötéseihez. Alkalmazásával megakadályozható a rögzítőelemek besüllyedése, és ezzel az anyag sérülése is. Az alátét erős acélból készült. Felülete horganyzott, ami védi a korrózió ellen, és ellenállóvá teszi a külső behatásokkal szemben. Alakja kerek, a csavar behelyezéséhez kerek belső nyílással rendelkezik, és sokoldalúan használható. Belső átmérője 9 mm. 28 mm-es nagy külső átmérője egyenletes erőeloszlást biztosít az építőelemen, és megakadályozza az anyagba való besüllyedést.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Terméktípus:Építőalátétek
Anyag:Acél
Felület:Horganyzott
A csomagolás tartalma:1 Darab
A csomagolás tartalma:13 g
Átmérő:9 mm
Külső átmérő:28 mm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

* A Gardena termékvásárláshoz kötött promóció szervezője a Husqvarna Magyarország Kft. (1044 Budapest, Ezred u. 1-3.). A Promócióhoz kapcsolódó adatrögzítést- és feldolgozást illetve a pénzvisszafizetéssel kapcsolatos feladatokat a Husqvarna Magyarország Kft látja el. A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információt és szabályzatot itt talál.

Lap tetejére