LUX hatlapfejű facsavar 6 mm x 100 mm rozsdamentes acél

Cikkszám 3537735

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Facsavarok

Termékleírás

Cikkszám 3537735

A 6 mm átmérőjű és 100 mm hosszú LUX-TOOLS facsavar gerendapapucsok, valamint egyéb építőelemek fa tartószerkezetekre való rögzítéséhez használható a legjobban. Az önmetsző menetnek és a hegyes csúcsnak köszönhetően a csavar egyszerűen becsavarható a faanyagba. Előfúrás nem szükséges.

A facsavar kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. Ezáltal rozsdamentes, és bel-, ill. kültéren, valamint magas páratartalmú terekben is használható. A hatlapfej optimális erőhatást biztosít a csavar behajtása során, és oldása is egyszerű.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Terméktípus:Facsavarok
Meghajtás:Külső hatszög
Fej:Hatlapfej
Anyag:Nemesacél (A2)
Felület:Kezeletlen
Menetfajta:Famenet
A csomagolás tartalma:1 Darab
A csomagolás tartalma:180 g
Átmérő:6 mm
Hossz:100 mm
Megfelelő tipliméret:8 mm - 10 mm
Megfelelő fúróméret:4 mm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

* A Gardena termékvásárláshoz kötött promóció szervezője a Husqvarna Magyarország Kft. (1044 Budapest, Ezred u. 1-3.). A Promócióhoz kapcsolódó adatrögzítést- és feldolgozást illetve a pénzvisszafizetéssel kapcsolatos feladatokat a Husqvarna Magyarország Kft látja el. A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információt és szabályzatot itt talál.

Lap tetejére