LUX laposfejű eurócsavar TX-behajtással 6 mm x 11,5 mm horganyzott 20 darab

Cikkszám 4660908

  • A bútorszerelésben sokoldalúan használható
  • Lapos fej a nagy érintkezési nyomás érdekében
  • Horganyzott acél
Termékinformáció
 
1 399 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

Termékleírás

Cikkszám 4660908

A 6 mm x 11,5 mm méretű LUX-TOOLS eurócsavar sokrétű alkalmazási lehetőséget biztosít bútorszerelés esetén. Például sarokpántok, bútorpántok és bútorsínek rögzítéséhez használják. A tövigmenet a két alkatrész közötti húzó- és nyomásterhelés keretében magasfokú szilárdságot biztosít. A csavar TX-behajtással rendelkezik. Hatékony erőátvitelt biztosít. A csavart ezáltal egy kis szerszámmal a nehezen elérhető helyekre is könnyen be lehet csavarozni. Ez a behajtás megakadályozza a csavar túlcsúszását vagy túlcsavarását.

A facsavar horganyzott acélból készült, nagyon szilárd és korrózióálló. A laposfej különösen nagy és laposan fekszik fel az anyagra. Ez nagy érintkezési nyomást biztosít, így a bútor hosszú távon is pontosan beállítva marad. Emellett az alkotóelemek alátét használata nélkül sem sérülnek meg. A fej kerek formája csökkenti a sérülésveszélyt. A készlet 20 darabot tartalmaz.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Terméktípus:Bútorcsavarok
Meghajtás:TX-meghajtás
Fej:Laposfej
Anyag:Acél
Felület:Horganyzott
Menetfajta:Tövigmenetes
A csomagolás tartalma:20 Darab
Átmérő:6 mm
Hossz:11,5 mm
Megfelelő tipliméret:8 mm - 10 mm
Megfelelő fúróméret:4 mm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

* A Gardena termékvásárláshoz kötött promóció szervezője a Husqvarna Magyarország Kft. (1044 Budapest, Ezred u. 1-3.). A Promócióhoz kapcsolódó adatrögzítést- és feldolgozást illetve a pénzvisszafizetéssel kapcsolatos feladatokat a Husqvarna Magyarország Kft látja el. A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információt és szabályzatot itt talál.

Lap tetejére