LUX lencsefejű facsavar egyhornyú fejjel 5 mm x 80 mm galvanizált 5 darab

Cikkszám 4662268

  • Sokrétű alkalmazási lehetőségek könnyű fakötések esetén
  • Az önmetsző menet és az éles hegy megspórolja az előfúrást
  • Az anyag felületével egy síkban van és dekoratív
Termékinformáció
 
599 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

Termékleírás

Cikkszám 4662268

A 5 mm x 80 mm méretű LUX-TOOLS facsavar sokrétű alkalmazási lehetőséget biztosít könnyű fakötéseket tartalmazó munkák esetén. Megfelelő tipli használata esetén emellett betonban is használható. Az önmetsző menetnek, valamint az éles hegynek köszönhetően a csavar könnyen becsavarható a fába. Előfúrás nem szükséges. A részleges csavarmenet nagy nyomást tesz lehetővé az összekötendő alkatrészek között. A csavar egyhornyú fejjel rendelkezik.

A facsavar horganyzott acélból készült. Ezáltal nagy szilárdságú és korrózióálló. Az anyag értékes, ezüstszínű optikát biztosít és korrózióálló. A lencsefej lapos alsó oldalának köszönhetően kiválóan alkalmas fémprofilok faaljzatokra való rögzítésére. Az enyhén domború kialakítás a díszítést szolgálja és így a termék dekoratív célokra is használható. A készlet 5 darabot tartalmaz.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Terméktípus:Facsavarok
Meghajtás:Hosszhorony
Fej:Lencsefej
Anyag:Acél
Felület:Horganyzott
Menetfajta:Részben menetes
A csomagolás tartalma:5 Darab
Átmérő:5 mm
Hossz:80 mm
Megfelelő tipliméret:6 mm - 8 mm
Megfelelő fúróméret:3,5 mm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

* A Gardena termékvásárláshoz kötött promóció szervezője a Husqvarna Magyarország Kft. (1044 Budapest, Ezred u. 1-3.). A Promócióhoz kapcsolódó adatrögzítést- és feldolgozást illetve a pénzvisszafizetéssel kapcsolatos feladatokat a Husqvarna Magyarország Kft látja el. A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információt és szabályzatot itt talál.

Lap tetejére