2020.08.09. 2:14


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

LUX süllyesztett fejű menetes csavar M5 x 20 mm belső hatlapú horganyzott

Cikkszám 3537396

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Facsavarok

Sajnálatos módon előfordulhatnak késések a házhoz szállítások esetén.

Termékleírás

Cikkszám 3537396

A 20 mm hosszú LUX-TOOLS menetes csavar kiválóan alkalmas ellenmenetes vagy anyacsavarral biztosított könnyű fémkötésekhez. A metrikus menet esetében M5 átmérőjű teljes menetről van szó. Ez nagy szilárdságot biztosít az összekötött elemek között húzó- és nyomóterhelés esetén. Megbízható és erős kötés jön létre.

A menetes csavar belső hatlapú fejjel rendelkezik. A csavar ezáltal nehezen hozzáférhető helyeken is használható, mivel a csavarfejet kizárólag felülről kell elérni. A megfelelő imbuszkulcsok ráadásul gyakran igazán kicsik, és kiválóan használhatók szűk helyeken. A csavar anyaga horganyzott acél, melynek nagy a szilárdsága és a korrózió elleni védettsége. A süllyesztett fej szintbe hozva süllyed az anyagba. Hézagkitöltő anyaggal könnyen lekenhető, és így láthatatlanná tehető.

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére