2021.02.27. 7:27


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Boróka vastaglazúr Satin oldószeres szilva 0,75 l

Cikkszám 3243375
  • Kül- és beltéri fafelületekre
  • Viasz adalékot tartalmaz
  • UV-, kopás- és karcálló
Termékinformáció
3 499 Ft
4 665 Ft / l

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

kevesebb mint 3 termék kapható

Termékleírás

Cikkszám 3243375

A Boróka Satin oldószeres vastaglazúr aktív komponenseivel hosszan tartó védelmet nyújt a káros UV-sugarak ellen. A selyemfényű, szilva színű bevonat kiemeli a kemény- vagy puhafából készített szerkezetek és tárgyak természetes szépségét. A lazúr kül- és beltéren egyaránt alkalmazható. A mélyen beszívódó vastaglazúr hozzáadott viasz adaléka a fán rugalmas, vízlepergető réteget hoz létre, amely ellenáll a kopásnak és a karcolódásnak.
Felhasználása: a festéket használat előtt alaposan fel kell keverni, a lazúr felületéről pedig az esetlegesen kialakult bőrréteget eltávolítani.
Új felületek lazúrozása: a megfelelően tárolt és szárított fafelületet meg kell tisztítani - portalanítani, csiszolni, ill. szükség esetén észter hígítóval gyantamentesíteni.
Beltéri alkalmazása: az első réteg lazúrt a fa szálirányában, puha ecset, vagy lakkhenger segítségével lehet felhordani, egyenletes vastagságban, míg a második réteg csak száradás, ill. csiszolás után, egy nap elteltével vihető fel.
Kültéri alkalmazása: a felületet először kezelni kell a Boróka Base fakonzerváló alapozóval, mely védelmet nyújt a gombák és rovarkártevők ellen. A 24 órás alapozó száradást követően, 2 rétegben célszerű felvinni a lazúrréteget csiszolatlan felületre.
Felújítás és emlékeztető festés: A felület csiszolása és portalanítása után, 1-2 rétegben kell felvinni a lazúrfestéket. Javasolt a kialakult repedéseket és hibákat rövid időn belül újraalapozni.
A különböző színű lazúrok egymással keverhetőek. Célszerű próbafestést végezni a pontos szín megállapítása érdekében. Munkavégzést követően a szerszámokat lakk-benzinnel alaposan meg kell tisztítani.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Anyag alapja:Oldószertartalmú
Alkalmazási terület:Beltér és kültér
Méret:0,75 l
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:858 g
Magasság:12,0 cm
Szélesség:10,0 cm
Mélység:10,0 cm

Lefoglalom és átveszem az én áruházamban

Rendelés helyett a kívánt termékeket online, díjmentesen le is foglalhatja és mindössze 4 óra múlva, de legkésőbb a következő nyitvatartási napon átveheti OBI áruházában.

Más vásárlók által vásárolt egyéb termékek

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére