2020.09.19. 11:26


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Basic magaságyás csupasz alumínium 1,18 m

Cikkszám 4147070

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Fém magas ágyások

Termékleírás

Cikkszám 4147070

A magaságyások nemcsak a zöldség- és fűszernövény-termesztési munkáinak megkönnyítését szolgálják azáltal, hogy a kertészkedéssel járó folyamatos hajlongást kiküszöbölik, de érezhetően emelik a hozamot és kitágítják a termőidőszakot.
A talaj alkotóelemeinek szakszerű rétegzésével tökéletes környezetet és kiváló feltételeket teremthet mindenféle haszonnövény számára kertjében.
A "Vitavia" magaságyásainak alapverziója, a "Basic", kb. 86 cm x 82 cm x 162 cm méretű (Ma x Szé x Mé).
A magaságyás csupasz alumínium, téglavörös és sötétszürke színekben kapható, és 80 cm-es elemekkel annyiszor hosszabbítható meg, ahányszor szükséges.
A magaságyás 0,65 mm vastag Zincalume anyagból készült.
A Zincalume anyag tulajdonképpen egy cink és alumínium bevonattal ellátott acéllemez, amelyet a bevonat évekre ellenállóvá tesz a környezeti és időjárási hatásokkal szemben. Élettartama négyszer hosszabb a horganyzott acélnál. Leginkább ipari épületeknél és tetőfedő anyagként használják.

Az ábrán látható dekorációt a csomag nem tartalmazza.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Magasság:86 cm
Szélesség:162 cm
Mélység:82 cm
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:23,5 kg

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére