2020.12.05. 23:12


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

OBI Tauri fázisvágásos fényerő-szabályozó kerettel polárfehér

Cikkszám 3947538

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Fényerőszabályzó kapcsolók

Termékleírás

Cikkszám 3947538

A borítással és megfelelő kerettel ellátott OBI Tauri fázisvágásos fényerő-szabályozó transzformátoros izzó- és nagyfeszültségű halogénlámpák, valamint kisfeszültségű halogénlámpák fényerő-szabályozásához használható. Kiváló minőségű és robusztus műanyagból készült, és polárfehér színű. A fényerő-szabályozó izzólámpákhoz, valamint kis- és nagyfeszültségű halogénlámpákhoz alkalmas 20 W és 400 W között (LED-hez nem alkalmazható). 230 voltos (~ 50 Hz) névleges feszültségre tervezték. Ezenkívül egy nyomó-/váltókapcsoló is integrálva van. Ezzel a lámpa egészen egyszerűen be- és kikapcsolható. A fényerő-szabályozó hőbiztosítéka A3 2A/250V~ értékre van méretezve, ami 150 °C-nak felel meg. A fázisvágásos fényerő-szabályozó beltéri süllyesztett szerelésre alkalmas.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Típus:Fényerőszabályzó kapcsolók
Alkalmazási terület:Belső
Anyag:Réz
Hossz:70 mm
Névleges feszültség:230 V
Kivitel:Fényerőszabályzó
Szerelési mód:Vakolat alatti
Tartalom:1 Darab
Mélység:55 mm
Magasság:70 mm
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:19 g
Magasság:7,0 cm
Szélesség:7,0 cm
Mélység:5,5 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére