LUX festőpárnakészlet 5 részes

Cikkszám 3544186

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Festő-szettek

Termékleírás

Cikkszám 3544186

Az 5 részes LUX-TOOLS festőpárnakészlet*** része egy univerzális markolat szivacspárnával, egy maxi markolat szivacspárnával és egy festéklehúzó tálca hengerrel. A festőpárnakészlet tökéletes és tiszta festést tesz lehetővé diszperziós festékekkel, lakkokkal és lazúrokkal. A maxi párna nagy felületek egyenletes festését teszi lehetővé. Az univerzális párnával bármilyen alapra tökéletesen felvihetők a festékek és a lakkok. A mini párna kis felületek, keretek festését teszi lehetővé ecsetnyomok és festékmegfolyás nélkül.

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

* A Gardena termékvásárláshoz kötött promóció szervezője a Husqvarna Magyarország Kft. (1044 Budapest, Ezred u. 1-3.). A Promócióhoz kapcsolódó adatrögzítést- és feldolgozást illetve a pénzvisszafizetéssel kapcsolatos feladatokat a Husqvarna Magyarország Kft látja el. A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információt és szabályzatot itt talál.

Lap tetejére