Perlator SPX higiénikus bekötőcső 14,9 mm (G 3/8) x 10 mm x 500 mm

Cikkszám 3559788

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Flexibilis tömlők

Termékleírás

Cikkszám 3559788

A Perlator csatlakozócső csaptelepek ivóvízhálózatba való bekötéséhez használható. Rendkívüli rugalmasság és kiváló hajlíthatóság jellemzi. További jellemzője a könnyű szerelhetőség. Szakítószilárdsága és hőállósága még nagyobb biztonságról gondoskodik.
A bekötőcső különböző tanúsítványokkal és engedélyekkel rendelkezik, amelyek igazolják, hogy a termék mikrobiológiailag tiszta, valamint íz- és szagsemleges.

A cső közvetlenül csatlakoztatható a konyhai vagy fürdőszobai csaptelepre. Egyik oldalon 14,9 mm-es (G 3/8) menettel, a másik oldalon 10 mm-es csatlakozóval rendelkezik. Teljes hossza 500 mm. A Perlator csatlakozócső ráadásul gond nélkül használható ivóvízrendszer telepítéséhez.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Csatlakozás:3/8" x 10 mm
Alkalmazási terület:Csaptelep
Menet:G 3/8
Hosszúság:0,5 m
Ivóvízre alkalmas:Igen
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:140 g

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

* A Gardena termékvásárláshoz kötött promóció szervezője a Husqvarna Magyarország Kft. (1044 Budapest, Ezred u. 1-3.). A Promócióhoz kapcsolódó adatrögzítést- és feldolgozást illetve a pénzvisszafizetéssel kapcsolatos feladatokat a Husqvarna Magyarország Kft látja el. A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információt és szabályzatot itt talál.

Lap tetejére