LUX laposfejű bútorcsavar PZ-behajtással 3,5 mm x 25 mm horganyzott 30 darab

Cikkszám 4660882

  • Keményrost lemezek bútorok hátoldalára rögzítéséhez
  • Az önmetsző menet és az éles hegy megspórolja az előfúrást
  • Nagy érintkezési nyomás a lapos fejnek köszönhetően
Termékinformáció
 
549 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

Termékleírás

Cikkszám 4660882

A 3,5 mm x 25 mm méretű horganyzott LUX-TOOLS bútorhátlap csavar segítségével a keményrostból készült lemezek optimálisan rögzíthetők a bútorok hátoldalára. A fafajtától függően előfúrás nem szükséges. Rendkívül praktikus: előfúrás nem szükséges. Az önmetsző menetnek, valamint az éles hegynek köszönhetően a csavar könnyen becsavarható az anyagba. A tövigmenet a két alkatrész közötti húzó- és nyomásterhelés keretében magasfokú szilárdságot biztosít. A csavar PZ-behajtással rendelkezik. A keresztben hornyolt csavarfej kiegészítő keresztformájú bemélyedései még nagyobb tartóerőt biztosítanak és becsavarozás közben minimalizálják az oldalirányú kicsúszást.

A horganyzott acélnak köszönhetően a csavar nagy szilárdságú és korrózióálló. A lapos fej nagy érintkezési nyomást biztosít, így a bútor hosszú távon is pontosan beállítva marad. A készlet 30 darabot tartalmaz.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Terméktípus:Bútorcsavarok
Meghajtás:Kereszthornyos PZ hajtás
Fej:Laposfej
Anyag:Acél
Felület:Horganyzott
Menetfajta:Tövigmenetes
A csomagolás tartalma:30 Darab
Átmérő:3,5 mm
Hossz:25 mm
Megfelelő tipliméret:4 mm - 5 mm
Megfelelő fúróméret:2,5 mm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

* A Gardena termékvásárláshoz kötött promóció szervezője a Husqvarna Magyarország Kft. (1044 Budapest, Ezred u. 1-3.). A Promócióhoz kapcsolódó adatrögzítést- és feldolgozást illetve a pénzvisszafizetéssel kapcsolatos feladatokat a Husqvarna Magyarország Kft látja el. A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információt és szabályzatot itt talál.

Lap tetejére