LUX tányérfejű gipszkart. csavar PH-behajtás 3,5 mm x 35 mm finommenetes 25 db

Cikkszám 4625596

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Forgácslapcsavarok és univerzális csavarok

Termékleírás

Cikkszám 4625596

A 3,5 mm x 35 mm méretű LUX-TOOLS tányérfejű gipszkarton csavar ideális gipszkartonlapok fa alszerkezetre való rögzítéséhez. A fúróhegynek köszönhetően a munkavégzés előfúrás nélkül is lehetséges. A finommenet duplamenetes kivitelű és gipszlemezek fémre rögzítésére használják. A csavar PH-behajtással rendelkezik. Ez gondoskodik a gyors és hatékony kötésről, mivel jó erőátvitelt biztosít.

A feketére foszfatált acélból készült gipszkartoncsavar korrózióálló. Ez a felületi bevonat emellett növeli a gipsz tapadását is. A tányérfejű csavar a süllyesztettfejű csavar egyik különleges formája. Egy szintben zár a gipszkartonlappal és nem nyomja be a lemezt. A készlet 25 darabot tartalmaz.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Terméktípus:Gyorsépítő csavarok és szárazépítő csavarok
Meghajtás:Kereszthornyos PH hajtás
Fej:Tányérfejű
Anyag:Acél
Felület:Fekete foszfátozott
Menetfajta:Tövigmenetes
A csomagolás tartalma:25 Darab
Átmérő:3,5 mm
Hossz:35 mm
Megfelelő tipliméret:5 mm - 6 mm
Megfelelő fúróméret:2,5 mm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

* A Gardena termékvásárláshoz kötött promóció szervezője a Husqvarna Magyarország Kft. (1044 Budapest, Ezred u. 1-3.). A Promócióhoz kapcsolódó adatrögzítést- és feldolgozást illetve a pénzvisszafizetéssel kapcsolatos feladatokat a Husqvarna Magyarország Kft látja el. A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információt és szabályzatot itt talál.

Lap tetejére