2020.10.21. 23:27


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Wenko Vacuum-Loc Milazzo fali szappantartó, króm-fehér

Cikkszám 3914256
  • Gyors, egyszerű és biztonságos elhelyezés
  • Rendkívül erős tartás fúrás nélkül, 3 év garancia
  • Tetszőleges gyakorisággal áthelyezhetők és maradvány nélkül eltávolíthatók
Termékinformáció
 
3 499 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

A sorozat további termékei

Termékleírás

Cikkszám 3914256

A Wenko Static-Loc Milazzo szappantartót a könnyű szerelhetőség mellett letisztult vonalak és egyszerű formaterv jellemzik.
Az ovális szappantartó a fürdőszoba, konyha és vendég WC dekoratív tartozéka. Összegyűjti az esetleges nedvességet, és a szappan mutatósan és használatra készen tárolható a tartóban.

A rögzítési technológia innovációjának Vacuum-Loc a neve! Az egyedülálló rendszerrel a tartozékok gyorsan, egyszerűen és biztonságosan elhelyezhetők minden vízhatlan és egyenetlen felületen. Az újszerű Vacuum-Loc rendszer egy pumpából és rögzítő locból áll, nem kell fúrni vagy csavarozni, tapadókorongos sem szükségesek.

A Vacuum-Loc rendszer felszerelése gyerekjáték, és néhány lépésben megtörténik.

1. lépés: A felület megtisztítása
A kiválasztott felületet először egy tiszta, nedves kendővel meg kell tisztítani. Fontos itt, hogy az aljzat rögzítéskor teljesen száraz, és főleg zsírmentes legyen. Ezért nem használhatók fürdőszobai vagy háztartási tisztítószerek előtisztításra.

2. lépés: A vákuumadapter rögzítése
A kívánt felületre történő felvitelhez távolítsa el egyszerűen a kupakot a vákuumadapter elülső oldaláról és a védőfóliát a hátoldalról. A Vacuum-Locot a piros ponttal felfelé, szilárdan rögzítse a kívánt helyen.

3. lépés:Vákuum létrehozása
Nyomja rá a pumpát a locra, és húzza ki a pumpa dugattyúját, míg egy hangos pukkanást nem hall. Vegye le a pumpát a locról, helyezze fel a pumpa dugattyúját, és ismételje meg a folyamatot 3-szor.

4. lépés: Azonnal terhelhető A pumpa dugattyújának négyszeri felhelyezése után az adapter azonnal terhelhető, és a kívánt tartozék felakasztható.

A Vacuum-Locok tetszőleges gyakorisággal áthelyezhetők és maradvány nélkül eltávolíthatók.

Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:280 g
Magasság:6,0 cm
Szélesség:13,0 cm
Mélység:12,0 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére