Termékkínálat

Szolgáltatások

Create! by OBI
Hozzon létre valami egyedit! Praktikus bútorok és kiegészítők modern dizájnban – készítse el saját kezűleg! Mi biztosítjuk a hozzávalókat.
Create! by OBI weboldalra

Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Az Ön webböngészője elavult. Frissítse böngészőjét a nagyobb biztonság, sebesség és élmény érdekében!

Worx Landroid FindMyLandroid lopásgátló modul

Cikkszám 4166930

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Fűnyírók tartozékai

Termékleírás

Cikkszám 4166930

A Worx Landroid FindMyLandroid lopásgátló modul ideális kiegészítés a Worx Landroid sorozatának fűnyíró robotjaihoz. A 4G mobilkapcsolattal működő modul egy ingyenes SIM-kártyát (3 évig érvényes) tartalmaz a helymeghatározáshoz és lopásgátláshoz.

Működési mód
A beépített mobilkapcsolat-modul segítségével a Landroid a WLAN hatókörén kívül is csatlakozik a hálózatra. Kapja meg továbbra is az értesítéseket, kövesse vagy zárolja a robotot az alkalmazás használatával. A GPS-modul még akkor is működik, ha a fő akkumulátort eltávolítják.

Feltöltős SIM-kártya
A FindMyLandroid egy Multi-IMSI SIM-kártyát használ az adatkapcsolat biztosításához, amely számos telekommunikációs szolgáltató hálózatán működik, és a lehető legjobb jelről gondoskodik. A csomagban található SIM-kártya előfizetése három évre szól, ezt követően csekély éves díj ellenében hosszabbítható meg az érvényessége.

Egyszerű felszerelés
Csak helyezze a modul a megfelelő csatlakozóhelyre a Landroid alaplapján, majd a mellékelt, manipulálás ellen védett csavarral zárja le, miután az alkalmazás visszaigazolta a megfelelő működést.

Alakítsa ki tökéletes Landroid készülékét. Vegyen meg mindent, amire szüksége van, de semmi olyanra ne költsön, amire nincs szüksége.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Típus:Robotfűnyíró
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:102 g
Magasság:2,5 cm
Szélesség:5,6 cm
Mélység:7,1 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére