2020.10.23. 23:22


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

OBI sapkás szelep PN10 24,1 mm (Rp 3/4) × 26,4 mm (R 3/4)

Cikkszám 3548625

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Fűtésszerelés

Termékleírás

Cikkszám 3548625

Az PN10-es OBI sapkás szelepet a fűtőberendezés tágulási tartályához tervezték, mérete 24,1 mm (Rp 3/4) × 26,4 mm (R 3/4). Membrános tágulási tartályok ellenőrzéséhez használható, és speciális tulajdonságokkal bír. A sapkás szelep ürítőcsappal és plombáló készlettel rendelkezik, ezáltal a fűtés- és szanitertelepítés ellenőrzési irányainak is megfelel. A szelep több külön alkatrészből áll, amelyek mindegyike tökéletesen illeszkedik egymásba. A különlegesség: a berendezés előzetes leürítése nélkül is lehetséges az ellenőrzés, ami így erőforrás- és időtakarékos is egyben. Miközben a vizsgálatot végző személy feladatát végzi, a család megszakítás nélkül élvezheti a kényelmes otthon jóleső és védett melegét.
Megfelel a törvényi előírásoknak és megbízható - optimális anyagtulajdonságok
Ezen sapkás szelep esetében egy tökéletesen összehangolt teljes készletről van szó. Az összes menet tökéletesen illeszkedik egymásba. A csomag tartalmazza a tömítőgyűrűt és a szerelőanyagot, valamint a tartót is. Az ellenálló és hőálló anyag alapját sárgaréz képezi. Ezáltal a szelep a lehető legjobban felkészült a hőmérsékletkülönbségek, folyadékok és környezeti hatások révén természetesen keletkező igénybevételekre. A hőmérsékletfüggő tágulási edényeknél felelős barkácsmesterként ezzel a sapkás szeleppel a biztonságot helyezheti első helyre.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Típus:Kappenventil
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:355 g
Magasság:8,0 cm
Szélesség:6,0 cm
Mélység:12,0 cm

Hasonló Kategóriák

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére