Sanotechnik BH1000 fűtőpatron analóg hőmérséklet-szabályzóval 1000 W

Cikkszám 3950664

  • Analóg hőmérséklet-szabályzó
  • 1000 W teljesítmény
  • Comfort, Boost időzítő és fagyvédelmi funkció
Termékinformáció
 
39 999 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

Még több ebből a márkából

Termékleírás

Cikkszám 3950664

A fehér analóg hőmérséklet-szabályzóval ellátott Sanotechnik fűtőpatron kiválóan kidolgozott, a kívánt hőmérséklet pedig kézzel állítható.

Comfort funkció:
A fűtőpatron ki-és bekapcsolásával az elektronikus vezérlés folyamatosan a beállított, 7°C és 32°C közötti értéken tartja a hőmérsékletet.

Boost időzítő funkció:
A fűtőpatron a termosztát szabályozógombjától függetlenül, összesen 120 percig, folyamatosan fűt, aztán lekapcsol. A biztonsági határ 32 °C-os szobahőmérsékletnél van.

A termosztát szabályozógombjának °-pozíciója 7 °C-os hőmérsékletnek felel meg, a hatékony fagyvédelem fenntartása érdekében. A fűtőpatron univerzálisan használható és VDE-ellenőrzött.

Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:3,10 kg
Magasság:85,0 cm
Szélesség:12,0 cm
Mélység:6,0 cm

Hasonló Kategóriák

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

* A Gardena termékvásárláshoz kötött promóció szervezője a Husqvarna Magyarország Kft. (1044 Budapest, Ezred u. 1-3.). A Promócióhoz kapcsolódó adatrögzítést- és feldolgozást illetve a pénzvisszafizetéssel kapcsolatos feladatokat a Husqvarna Magyarország Kft látja el. A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információt és szabályzatot itt talál.

Lap tetejére