2020.08.13. 16:35


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Kulcstartó tábla bambusz

Cikkszám 2923449

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Gardróbfogasok

Sajnálatos módon előfordulhatnak késések a házhoz szállítások esetén.

Termékleírás

Cikkszám 2923449

A kiváló minőségű anyagok, a hosszú élettartam, valamint a minőségi és strapabíró kialakítás fontos követelmények egy termékkel szemben. A legfeljebb 9 kulcshoz használható, szép kulcstartó tábla tökéletesen egyesíti ezeket a tulajdonságokat. Egy bambuszlapból, 9 akasztóból, valamint egy vízszintes tartólapból áll. A kerek, plusz horonnyal ellátott akasztókat a vízszintes tartólaphoz hasonlóan csavarokkal kell a bambuszlapra rögzíteni. A 9 akasztó 3 egymás alatti sorban helyezkedik el. Az összes szükséges furat előzetesen kialakításra került a bambuszlapon. A kulcstartó tábla bambuszlapja csodás erezettel rendelkezik, ezáltal egyedülálló látványosságot jelent. A kulcstartó táblát falra szereléshez tervezték, és bármely tetszőleges helyen elhelyezhető. Átláthatóan és elérhető közelségben rendszerezi a kulcsokat. A csomag az összes szükséges szerelési anyagot tartalmazza. A termékhez mellékelt, illusztrált szerelési útmutató szükség esetén segítséget nyújt az összeszerelésben. A termék a fényképen látható dekoráció nélkül kerül kiszállításra. Díszítse lakóterét ezzel a csinos és hasznos kulcstartó táblával, amely egyszerre szolgál dekorációs elemként és praktikus kiegészítőként.

Hasonló Kategóriák

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére