2020.09.21. 5:55


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Char-Broil All-Star 120 B gázgrill 101,3 cm x 65 cm x 110 cm

Cikkszám 4387742
  • Öntöttvas rácsok
  • Öntött alumínium fedél és tűzté
  • SureFire elektronikus gyújtás
  • Sokoldalú és hordozható
  • TRU infravörös főzési technológia
Termékinformáció
135 990 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

csak kevesebb mint 3 termék kapható

Termékleírás

Cikkszám 4387742

Az univerzális All-Star gázgrill igazán sokoldalú. A grillező egységet a kocsiról eltávolítva a készülék pillanatok alatt hordozhatóvá válik, és készen áll a hétvégi vidéki pihenéshez vagy a kempingezéshez. Otthon a grillező állomást a kocsival együtt az erkélyen, a teraszon vagy bármely más helyen is elhelyezheti. Ez a kis készülék mindenhol elfér.
TRU infravörös grillrendszer. Az innovatív rendszer a grill hőjét infravörös hővé alakítja át, és ezáltal csökkenti a levegőáramlást. Ennek eredményeként az étel kevesebbet veszít szaftosságából, és nem szárad ki. Az infravörös rendszer a hő megfelelő, egyenletes eloszlásáról is gondoskodik.
SureFire elektronikus gyújtás. A begyújtás egyetlen gombnyomással, bármilyen más tűzforrás használata nélkül történik.
Fedélbe integrált hőmérő. A fedélben elhelyezett praktikus hőmérő segítségével folyamatosan felügyelheti a belső hőmérsékletet. Tökéletesen elkészített steak minden átsütési fokozatban.
A hordozható grill. A grillkocsin található 4 darab görgő segítségével a grill könnyedén a kívánt helyre vihető. A kerti tárolóházba is gyorsan és egyszerűen rakható el.

Lefoglalom és átveszem az én áruházamban

Rendelés helyett a kívánt termékeket online, díjmentesen le is foglalhatja és mindössze 4 óra múlva, de legkésőbb a következő nyitvatartási napon átveheti OBI áruházában.

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére