Einhell TC-RO 1155 E felsőmaró

Cikkszám 3966157

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Gyaluk & marók

Hasonló termékek

Termékleírás

Cikkszám 3966157

Az Einhell TC-RO 1155 E felsőmaró könnyen kezelhető, erős szerszám, amely az ambiciózus barkácsmesterek nélkülözhetetlen segítőtársa sokféle marási munkálatnál. A marási mélység a többfokozatú revolverütköző segítségével gyorsan előválasztható, majd a finombeállítóval precízen beigazítható. A megnövelt munkavédelemről forgácsvédő pajzs gondoskodik. A fordulatszám-szabályzó elektronikának köszönhetően a felsőmaró optimálisan hozzáigazítható az anyag és a maró követelményeihez. Az orsóreteszelés gyors és könnyed szerszámcserét tesz lehetővé, míg a kiegyensúlyozott formatervnek köszönhetően biztonságosan áll a berendezés. A befogó tokmány 6 vagy 8 mm átmérőjű fúrószárral rendelkező szerszámok alkalmazását teszi lehetővé. A porelszívó egy adapter segítségével gondoskodik a rendről és a tisztaságról. A maximális emelési magasság 55 mm. A felsőmaró számos tartozéka között található egy párhuzamos ütköző, egy körzőhegy, egy másolóhüvely és a maró cseréjére használatos szerszám.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Típus:Felsőmaró
Teljesítmény:1 100 W
Alkalmazási mód:Kézzel vezetett*Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a használt elektromos, illetve elektronikus eszközöket, melyek kínálatunkban megtalálhatóak, vagy azokkal azonos jellegűek és funkciójúak, díjmentesen átvesszük.
Hulladékkezelési útmutató

Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:3,64 kg
Magasság:23,0 cm
Szélesség:28,7 cm
Mélység:14,4 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

* A Gardena termékvásárláshoz kötött promóció szervezője a Husqvarna Magyarország Kft. (1044 Budapest, Ezred u. 1-3.). A Promócióhoz kapcsolódó adatrögzítést- és feldolgozást illetve a pénzvisszafizetéssel kapcsolatos feladatokat a Husqvarna Magyarország Kft látja el. A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információt és szabályzatot itt talál.

Lap tetejére