LUX hatlapú anya M16 horganyzott

Cikkszám 3536885

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Hatlapú anyák

Termékleírás

Cikkszám 3536885

A kiváló minőségű LUX-TOOLS hatlapú anya két belső menetes építőelem összecsavarozására szolgál. Egy csavarral vagy egy menetes csapszeggel együtt biztonságos csavarkötést alkot. A megbízható, külső hatlapú anya stabil tartást biztosít a kötésnek. Egy megfelelő csavarkulccsal könnyedén meghúzható. Szükség esetén a kötés könnyedén újra kioldható. A csatlakozóelem univerzálisan használható és többször is használható. Anyaga korrózióálló horganyzott acél magas szilárdsággal és szakadási nyúlással. Szabványos belső menettel rendelkezik. A metrikus ISO menet mérete M16.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Terméktípus:Hatlapú anyák
Meghajtás:Külső hatszög
Anyag:Acél
Felület:Horganyzott
Menetfajta:Metrikus
A csomagolás tartalma:1 Darab
A csomagolás tartalma:30 g
Átmérő:16 mm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

* A Gardena termékvásárláshoz kötött promóció szervezője a Husqvarna Magyarország Kft. (1044 Budapest, Ezred u. 1-3.). A Promócióhoz kapcsolódó adatrögzítést- és feldolgozást illetve a pénzvisszafizetéssel kapcsolatos feladatokat a Husqvarna Magyarország Kft látja el. A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információt és szabályzatot itt talál.

Lap tetejére