2020.04.06. 0:15


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Compo Bio hernyó elleni ragasztóanyagos gyűrű 3 m

Cikkszám 2292563

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Hernyó elleni védekezés

Sajnálatos módon előfordulhatnak késések a házhoz szállítások esetén.

Termékleírás

Cikkszám 2292563

A Comp Bio hernyó elleni ragasztóanyagos gyűrű megakadályozza a gyümölcs- és díszfák törzsén felkúszó rovarok, pl. kis téliaraszolók hernyójának kártételét. A ragasztóanyaggal ellátott gyűrűt könnyű felhelyezni, kötözőhuzallal is rendelkezik, nem csepeg, ragadóképességét sokáig megtartja. Rovarirtószer-mentes.

Felhasználási időszak: októbertől májusig.

Ez a terméktájékoztató nem helyettesíti a használati utasítást.

Felhasználás:
A kis téliaraszoló hernyója a leveleket és virágokat károsítja, ill. átrágja magát a gyümölcsökön. A felhasználásra kész hernyófogó gyűrűt kötözőhuzallal kell a fára rögzíteni, így akadályozza meg a rovarok felkúszását.
Kis téliaraszoló és egyéb hernyók ellen:
a Compo hernyófogó gyűrű megakadályozza a kis téliaraszoló repülésképtelen nőstény egyedét a peték lerakásában. A hernyófogó gyűrűt október elejétől a rügyfakadás utáni 3 hét végéig kell a törzsre rögzítve tartani.
Hangyák és levéltetvek:
Márciustól a levéltetvek szívogatással tesznek kárt a fákban. A hangyák ebben segítséget nyújtanak. A hangyák a fa koronája és a talaj között mászkálnak. Ha ezt az érintkezést megakadályozzuk, a levéltetvek növekedése is megcsappan.
Keressen a fa törzsén, a talajtól 60-80 cm távolságban egy lehetőleg sima részt, szükség esetén simítson le egy részt. Nyissa ki a csomagolást a perforálásnál, és húzza ki a hernyófogó gyűrűt. A Compo hernyófogó gyűrűt a törzs kerülete plusz 3 cm hosszúságban vágja le. A hernyófogó gyűrűt a ragasztóanyaggal nem ellátott zöld oldallal a törzs felé helyezze a fatörzsre. A fehér fóliát húzza le az egyik végén kb. 5 cm-re, a másik végét pedig ragassza rá. Húzza le teljesen a védőfóliát. Rögzítse kiegészítőleg a hernyófogó gyűrűt a kötözőhuzallal felül és alul, ekkor szorosan fel kell feküdnie. Ha a fát támasztóoszlop tartja, akkor a törzshöz történő kötözés alatt helyezzen el egy hernyófogó gyűrűt.

Müszaki adatok

Termékjellemzők

bio:igen

Méretek és tömeg (nettó)

Tömeg:220g
Magasság:11,5cm
Szélesség:11,5cm
Mélység:6,5cm

Értékelések (0)

Erről a termékről még nem készült értékelés.

Legyen Ön az első! Írjon értékelést erről a termékről, ossza meg tapasztalatait velünk és a többi OBI vásárlóval!

Részvételi feltételek és további részletek: www.obi.hu/nyeremenyjatek.
A nyereményjáték 2020.03.31-ig tart.

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére