2020.02.23. 15:08


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

tesa Isofix 1 párafékező fólia 30 m -ig

Cikkszám 2839751

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Hőszigetelő anyagok tartozékai

Termékleírás

Cikkszám 2839751

tesa Isofix 1 párafékező fólia (a DIN 4108 szabványnak megfelelő) tetőszigetelés önálló kialakításához. Ezzel a kiváló minőségű fóliával energiát takaríthat meg.
A hőszigetelő gyapot alá helyezve a fólia légzáró réteget hoz létre, amely elválasztja egymástól a helyiség meleg levegőjét és a hideg kültéri levegőt.
A fólia flízbevonattal ellátott, vízgőzáteresztő és nedvességszabályozó anyagból készült. A párafékező fólia ezáltal képes a szerkezeti nedvesség ismételt leadására, télen ugyanakkor azt is megakadályozza, hogy az olvadékvíz összegyűljön a szigetelt faszerkezetek területén.
Így hosszú távon megakadályozható a tartós nedvesség kialakulása. A stabilitás és a szakítószilárdság megbízható és egyszerű felhelyezést tesz lehetővé.
A szigetelőfólia ezenkívül ellenáll a -20 °C és 80 °C közötti hőmérsékletingadozásoknak, és 30 m -re elegendő.
Önállóan elkészíthető tetőszigetelés a tesa Iso rendszer használatával. Nincs több hőveszteség, nedvesség által okozott kár és penész. A tesa Iso rendszer átfogó kínálattal rendelkezik a tetők egyszerű, ugyanakkor tartós belső szigeteléséhez.
Körülbelül 20 százaléknyi hőveszteség írható a rosszul szigetelt tetők számlájára. Azonban Ön már az építkezéskor tehet ez ellen. Mostantól nincs szükség szakemberre a tető belső szigeteléséhez és tökéletesítéséhez, mivel a tesa tetőszigetelési koncepciója kifejezetten Önt, a barkácsmestert célozza meg.
A kompakt rendszer részei a tesa Isofix 1, 2 és 3, amelyek gondoskodnak a fedélszerkezetek szigeteléséről, és minden szokványos szigetelőanyaggal kompatibilisek. Ez a három alkotóelem megbízható légzáró réteget hoz létre.

Müszaki adatok

Termékjellemzők

Típus:
Fóliázás

Méretek és tömeg (nettó)

Tömeg:
4,25 kg
Magasság:
150,8 cm
Szélesség:
10,8 cm
Mélység:
10,8 cm

Értékelések (0)

Erről a termékről még nem készült értékelés.

Legyen Ön az első! Írjon értékelést erről a termékről, ossza meg tapasztalatait velünk és a többi OBI vásárlóval!

Részvételi feltételek és további részletek: www.obi.hu/nyeremenyjatek.
A nyereményjáték 2020.03.31-ig tart.

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére