2021.03.05. 17:10


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

tesa Isofix 1 párafékező fólia 60 m -ig

Cikkszám 2839744

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Hőszigetelő anyagok tartozékai

Hasonló termékek

Termékleírás

Cikkszám 2839744

tesa Isofix 1 párafékező fólia (a DIN 4108 szabványnak megfelelő) tetőszigetelés önálló kialakításához. Ezzel a kiváló minőségű fóliával energiát takaríthat meg.
A hőszigetelő gyapot alá helyezve a fólia légzáró réteget hoz létre, amely elválasztja egymástól a helyiség meleg levegőjét és a hideg kültéri levegőt.
A fólia flízbevonattal ellátott, vízgőzáteresztő és nedvességszabályozó anyagból készült. A párafékező fólia ezáltal képes a szerkezeti nedvesség ismételt leadására, télen ugyanakkor azt is megakadályozza, hogy az olvadékvíz összegyűljön a szigetelt faszerkezetek területén.
Így hosszú távon megakadályozható a tartós nedvesség kialakulása. A stabilitás és a szakítószilárdság megbízható és egyszerű felhelyezést tesz lehetővé.
A szigetelőfólia ezenkívül ellenáll a -20 °C és +80 °C közötti hőmérsékletingadozásoknak, és 60 m -re elegendő.
Önállóan elkészíthető tetőszigetelés a tesa Iso rendszer használatával. Nincs több hőveszteség, nedvesség által okozott kár és penész. A tesa Iso rendszer átfogó kínálattal rendelkezik a tetők egyszerű, ugyanakkor tartós belső szigeteléséhez.
Körülbelül 20 százaléknyi hőveszteség írható a rosszul szigetelt tetők számlájára. Azonban Ön már az építkezéskor tehet ez ellen. Mostantól nincs szükség szakemberre a tető belső szigeteléséhez és tökéletesítéséhez, mivel a tesa tetőszigetelési koncepciója kifejezetten Önt, a barkácsmestert célozza meg.
A kompakt rendszer részei a tesa Isofix 1, 2 és 3, amelyek gondoskodnak a fedélszerkezetek szigeteléséről, és minden szokványos szigetelőanyaggal kompatibilisek. Ez a három alkotóelem megbízható légzáró réteget hoz létre.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Típus:Fóliázás
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:7,4 kg
Magasság:150,8 cm
Szélesség:12,8 cm
Mélység:12,8 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

A felület mérete teljes csomagokra vonatkozik, az elvágott részek nem vehetők figyelembe. A felületszámítás a vágás nélküli maximális felülettel kalkulál.

Lap tetejére