Termékkínálat

Szolgáltatások

Create! by OBI
Hozzon létre valami egyedit! Praktikus bútorok és kiegészítők modern dizájnban – készítse el saját kezűleg! Mi biztosítjuk a hozzávalókat.
Create! by OBI weboldalra

Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Az Ön webböngészője elavult. Frissítse böngészőjét a nagyobb biztonság, sebesség és élmény érdekében!

Húsevő növény mix cserépátmérő: kb. 9 cm Carnivora

Cikkszám 2186013

  • Egzotikus
  • Dekoratív
Termékinformáció
 
1 999 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

csak kevesebb mint 3 termék kapható

Termékleírás

Cikkszám 2186013

A húsevő növények (Carnivora) a világ legérdekesebb növényei közé tartoznak. Tápanyagban szegény talajban élnek, ezért bonyolult és lenyűgöző rovarfogó szerveket fejlesztettek ki, hogy a tápanyagokat ki tudják nyerni a megfogott rovarokból. Az áldozatot a feltűnő színek, csillogó cseppek vagy az illat csalogatja a csapdába. Az áldozatot összecsukódó csapdázó levéllel, veremcsapdával és ragadós cseppek kiválasztásával fogják meg.

A húsevő növényeknek sosem szabad kiszáradniuk. A húsevő növényeket nem kell táplálni, mert gyökereiken keresztül a talajból is képesek táplálkozni. A növényt nyáron kültérre kell tenni, világos és napfényes helyre. A legjobb, ha a cserepet egy nagy alátétbe helyezi, amelyben mindig van egy kis víz.

A húsevők mocsári növények, és nem tűrik a meszet. Ezért öntözéshez a legjobb az esővíz vagy a desztillált víz. A növények télen nyugalmi állapotban vannak, lényegesen kevesebb víz kell nekik, ezért nem kell vízben állniuk. A húsevő növényeket télen beltéren kell tartani, mivel nem tűrik a fagyot. Hűvös helyek, pl. pinceablak vagy egy világos folyosó a házban, tökéletesen megfelelőek. Márciustól újabb csapdák képződnek, és ekkor a növény újra kihelyezhető kültérre.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Helyszín:Világos - napos
Aktuális növénymagasság:10 - 20 cm
Virágszín:Nincsenek virágok
Cserépméret:9 cm

A terméket ábrázoló kép a növény fejlődésének egy lehetséges példáját mutatja be. Kérjük, vegye figyelembe a termékleírásban adott tájékoztatást.

A növények fogyasztásra nem alkalmasak.

A termék rendelkezésre állása adott esetben eltérhet az adott áruházban a szállítási információban megjelölt adatoktól!

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére