2019.12.15. 8:09


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Húsevő növény mix "Little Monster" cserépátmérő: kb. 8,5 cm

Cikkszám 3643848

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Húsevő növények

Termékleírás

Cikkszám 3643848

A húsevő növények (Carnivora) a világ legérdekesebb növényei közé tartoznak. Tápanyagban szegény talajban élnek, ezért bonyolult és lenyűgöző rovarfogó szerveket fejlesztettek ki, hogy a tápanyagokat ki tudják nyerni a megfogott rovarokból. Az áldozatot a feltűnő színek, csillogó cseppek vagy az illat csalogatja a csapdába. Az áldozatot összecsukódó csapdázó levéllel, veremcsapdával és ragadós cseppek kiválasztásával fogják meg.

A húsevő növények mocsári növények, ezért soha nem szabad kiszáradniuk. A húsevő növényeket nem kell táplálni, mert gyökereiken keresztül a talajból is képesek táplálkozni. A növényt nyáron kültérre kell tenni, világos és napfényes helyre. A legjobb, ha a cserepet egy nagy alátétbe helyezi, amelyben mindig van egy kis víz.

A húsevő növények nem tűrik a meszet. Ezért öntözéshez a legjobb az esővíz vagy a desztillált víz. A növények télen nyugalmi állapotban vannak, lényegesen kevesebb víz kell nekik, ezért nem kell vízben állniuk. A húsevő növényeket télen beltéren kell tartani, mivel nem tűrik a fagyot. Hűvös helyek, pl. pinceablak vagy egy világos folyosó a házban tökéletesen megfelelő. Márciustól, ha a növény újra megerősödik, új csapdák alakulnak ki, és ekkor a növény újra kihelyezhető kültérre.

Müszaki adatok

Termékjellemzők

Aktuális növénymagasság:
20 - 30 cm

Méretek és tömeg (nettó)

Tömeg:
600 g
Magasság:
20,0 cm
Szélesség:
10,2 cm
Mélység:
10,2 cm

A terméket ábrázoló kép a növény fejlődésének egy lehetséges példáját mutatja be. Kérjük, vegye figyelembe a termékleírásban adott tájékoztatást.

A növények fogyasztásra nem alkalmasak.

A termék rendelkezésre állása adott esetben eltérhet az adott áruházban a szállítási információban megjelölt adatoktól!

Értékelések (0)

Erről a termékről még nem készült értékelés.

Legyen Ön az első! Írjon értékelést erről a termékről, ossza meg tapasztalatait velünk és a többi OBI vásárlóval!

Részvételi feltételek és további részletek: www.obi.hu/nyeremenyjatek.
A nyereményjáték 2019.12.31-ig tart.

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére