Termékkínálat

Szolgáltatások

Create! by OBI
Hozzon létre valami egyedit! Praktikus bútorok és kiegészítők modern dizájnban – készítse el saját kezűleg! Mi biztosítjuk a hozzávalókat.
Create! by OBI weboldalra

Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Az Ön webböngészője elavult. Frissítse böngészőjét a nagyobb biztonság, sebesség és élmény érdekében!

Kürtvirág üvegben cserépátmérő: kb. 13 cm

Cikkszám 3643798

  • Egzotikus
  • Dekoratív üvegedény
Termékinformáció
 
9 399 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

Termékleírás

Cikkszám 3643798

A kürtvirág (Sarracenia) egy lenyűgöző húsevő növény. A levelek érdekes tölcsérszerű csapdává alakultak, melybe a növény illatával és színével csalogatja be az áldozatot. Teljes napsütésben a levelek élénk színűre változnak, és megtelnek az elfogott rovarokkal. A növényt nyáron kültérre, világos és napfényes helyre kell tenni, és rendszeresen locsolni kell.

A húsevő növények nem bírják a meszet. Ezért öntözéshez a legjobb az esővíz vagy a desztillált víz. A növények télen nyugalmi állapotban vannak, lényegesen kevesebb víz kell nekik, ezért nem kell vízben állniuk. A kürtvirágot télen beltérre kell betenni, mivel nem tűri a fagyot. Hűvös helyek, pl. egy pinceablak vagy egy folyosó a házban tökéletesen megfelelő. Márciustól, ha a növény újra megerősödik, új csapdák alakulnak ki, és ekkor a növény újra kihelyezhető kültérre.

A húsevő növények a világ legérdekesebb növényei közé tartoznak. Tápanyagban szegény talajban élnek, ezért bonyolult és lenyűgöző rovarfogó szerveket fejlesztettek ki, hogy a tápanyagokat ki tudják nyerni a megfogott rovarokból. Az áldozatot a feltűnő színek, csillogó cseppek vagy az illat csalogatja a csapdába. Az áldozatot összecsukódó csapdázó levéllel, veremcsapdával és ragadós cseppek kiválasztásával fogják meg. A húsevő növények mocsári növények, ezért soha nem szabad kiszáradniuk. A húsevő növényeket nem kell táplálni, mert gyökereiken keresztül a talajból is képesek táplálkozni.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Helyszín:Világos - napos
Aktuális növénymagasság:20 - 30 cm
Virágszín:Nincsenek virágok
Cserépméret:13 cm

A terméket ábrázoló kép a növény fejlődésének egy lehetséges példáját mutatja be. Kérjük, vegye figyelembe a termékleírásban adott tájékoztatást.

A növények fogyasztásra nem alkalmasak.

A termék rendelkezésre állása adott esetben eltérhet az adott áruházban a szállítási információban megjelölt adatoktól!

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére