2020.10.28. 15:00


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

LUX zömített fejű huzalszeg 1,2 mm x 20 mm horganyzott 0,25 kg

Cikkszám 3543469

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Huzalszegek és huzalstiftek

Termékleírás

Cikkszám 3543469

A kiváló minőségű LUX-TOOLS huzalszeggel könnyedén végezhetők gyors és univerzális rögzítések a faanyagokban. Használatával sokféle faelemet lehet egyszerűen egymáshoz erősíteni, valamint mindenféle faszerkezetet lehet rögzíteni. A szeg átmérője 1,2 mm, hossza 20 mm. A szegfej zömített fej kivitelű. Teljesen be kell ütni az anyagba. Ezzel megakadályozható a szeg által okozott sérülés veszélye. Kiválóan alkalmas burkoló lécelemek, padló- és dekorlécek rögzítéséhez. Sima felületének köszönhetően gond nélkül üthető be az anyagba. A szeg horganyzott acélból készült, így kiváló tartósság és időjárásállóság jellemzi. Az anyag utólagos glettelése vagy lakkozása gyakorlatilag eltünteti az alkalmazott szeget a felületről. A csomag tartalma 0,25 kg.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Terméktípus:Huzalszegek és huzalstiftek
Felület:Horganyzott
Fej:Zömített fej
Anyag:Acél
Menetfajta:Huzalszegek és huzalstiftek
A csomagolás tartalma:250 g
Átmérő:1,2 mm
Külső átmérő:1,2 mm
Hossz:20 mm
Megfelelő szerszám:Kalapács

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére