2020.10.27. 15:40


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

LUX zömített fejű huzalszeg 1,4 mm x 25 mm horganyzott 0,25 kg

Cikkszám 3543881

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Huzalszegek és huzalstiftek

Termékleírás

Cikkszám 3543881

Az erős LUX-TOOLS huzalszeg gyors, univerzális rögzítésre szolgál a faépítészetben. Használatával különböző faelemeket lehet egyszerűen egymáshoz erősíteni, valamint mindenféle faszerkezetet lehet rögzíteni. A szeg átmérője 1,4 mm, hossza 25 mm. A szegfej zömített fej kivitelű. Teljesen besüllyed az anyagba. Ezzel megakadályozható a szeg által okozott sérülés veszélye. Kiválóan alkalmas burkoló lécelemek, padló- és dekorlécek rögzítéséhez. Sima, profilmentes felületének köszönhetően gond nélkül üthető be az anyagba. A szeg horganyzott acélból készült, így kiváló tartósság és időjárásállóság jellemzi. Az anyag utólagos glettelése vagy lakkozása gyakorlatilag eltünteti az alkalmazott szeget a felületről. A csomag tartalma 0,25 kg.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Terméktípus:Huzalszegek és huzalstiftek
Felület:Horganyzott
Fej:Zömített fej
Anyag:Acél
Menetfajta:Huzalszegek és huzalstiftek
A csomagolás tartalma:250 g
Átmérő:1,4 mm
Külső átmérő:1,4 mm
Hossz:25 mm
Megfelelő szerszám:Kalapács

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére