2020.10.31. 6:08


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

LUX zömített fejű huzalszeg 1,8 mm x 35 mm csupasz, 0,25 kg

Cikkszám 3543600

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Huzalszegek és huzalstiftek

Termékleírás

Cikkszám 3543600

A kiváló minőségű LUX-TOOLS huzalszeggel könnyedén végezhetők gyors és univerzális rögzítések a faanyagokban. Használatával sokféle faelemet lehet gond nélkül egymáshoz erősíteni, valamint mindenféle faszerkezetet lehet rögzíteni. A szeg átmérője 1,8 mm, hossza 35 mm. A szegfej zömített fej kivitelű. Teljesen beüthető az anyagba, ezáltal megakadályozható a szeg által okozott sérülés veszélye. Kiválóan alkalmas burkoló lécelemek, padló- és dekorlécek rögzítéséhez. Sima felületének köszönhetően könnyedén üthető be az anyagba. A szeg fényes acélból készült, és kiváló tartósság jellemzi. Az anyag utólagos glettelése vagy lakkozása gyakorlatilag láthatatlanná teszi az alkalmazott szeget. A csomag tartalma 0,25 kg.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Terméktípus:Huzalszegek és huzalstiftek
Felület:Kezeletlen
Fej:Zömített fej
Anyag:Acél
Menetfajta:Huzalszegek és huzalstiftek
A csomagolás tartalma:250 g
Átmérő:1,8 mm
Külső átmérő:1,8 mm
Hossz:35 mm
Megfelelő szerszám:Kalapács

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére