2020.10.21. 23:22


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

D-Line kábelösszekötő és rögzítő készlet 11 részes

Cikkszám 4105029

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Informatikai és multimédia tartozékok

Termékleírás

Cikkszám 4105029

A D-Line kábelösszekötő és rögzítő készlet 11 darabból áll, és kiváló "minden egyben" megoldás. Segítségével tökéletesen elkerülhető a rendezetlen kábelelvezetés az irodában vagy a háztartásban. A készlet egy öntapadós kábeltartót tartalmaz, amely gond nélkül felrögzítő a sima falra. A tartók legfeljebb 8 mm átmérőjű kábelhez és egyéb tartozékokhoz alkalmasak. A kábelösszefogó spirállal több kábelt is körbe lehet tekerni, hogy védjék, ill. rendezzék azokat. A tépőzárból készült kábelkötegelő különösen szorosan rátekerhető a kábelre, így helytakarékos megoldást jelent. Egy ollóval egyszerűen a kívánt hosszúságra vágható. A készlet ezenkívül öntapadó kábelklipszeket is tartalmaz, amelyek segítségével szűk helyeken is biztonságosan lehet rögzíteni a kábeleket. Ehhez helyezze a kábelt a nyitott klipszbe, amelyet aztán újra be kell zárni, hogy erősen és biztonságosan tartsa a kábelt.

A készlet tartalma:
- 3 darab kábeltartó (öntapadós)
- 1 darab kábelösszefogó spirál, 1,25 m
- 1 darab kábelkötegelő
- 6 darab kábelklipsz (öntapadós)

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Típus:Egyéb
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:99 g

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére