CEE Caravan adapterkábel IP44 kék 1,5 m

Cikkszám 4681003

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Ipari adapterek

Termékleírás

Cikkszám 4681003

A robusztus műanyagból készült fekete CEE Caravan adapterkábel biztonságos hálózatra csatlakoztatható komponensnek bizonyul kempingekben történő alkalmazás vagy rönkhasítókhoz hasonló kerti eszközök használata esetén. Az IP 44 védelmi osztályba sorolt kábel ellenáll a pornak és ráfröccsenő víznek. Ezen kívül rendelkezik egy 3-pólusú dugóval, valamint egy praktikus, csapófedeles lengőaljzattal. A névleges feszültség 230 V, a névleges áramerősség 16 A, a maximális névleges teljesítmény pedig 3500 W. A robusztus gumikábel 1,5 m hosszú.

Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:450 g
Magasság:15,0 cm
Szélesség:15,0 cm
Mélység:8,0 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

* A Gardena termékvásárláshoz kötött promóció szervezője a Husqvarna Magyarország Kft. (1044 Budapest, Ezred u. 1-3.). A Promócióhoz kapcsolódó adatrögzítést- és feldolgozást illetve a pénzvisszafizetéssel kapcsolatos feladatokat a Husqvarna Magyarország Kft látja el. A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információt és szabályzatot itt talál.

Lap tetejére