Gömbkaktusz válogatás terrakotta kaspóban cserépátmérő: kb. 20 cm

Cikkszám 4383089

  • Nagyon könnyen gondozható és igénytelen
  • Divatos növény kezdők és rajongók számára
  • Sivatagi hangulat
Termékinformáció
9 999 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

kevesebb mint 3 termék kapható

Még több ebből a márkából

Termékleírás

Cikkszám 4383089

A gömbkaktusz, mint minden kaktusz, a túlélőművészek közé tartozik, mert megtanulta, hogyan maradjon életben a sivatagban. Ezért egy meleg, lehetőleg délre néző ablak a legjobb hely számára. A nyári hónapokban a balkonon vagy a teraszon is jól érzi magát. A kaktuszok ezenkívül rendkívül könnyen gondozhatók. Kevés vizet igényelnek, és hosszabb száraz időszakokat is elviselnek. A kaktuszt csak akkor kell megöntözni, ha földje felső rétege teljesen kiszáradt. A tavaszi és nyári hónapokban kapott speciális kaktusztáp fokozza a növény növekedését. Ha a kaktuszt a téli hónapokban hűvös helyen tartja, csökkenteni kell a vízmennyiséget.

A terméket ábrázoló kép a növény fejlődésének egy lehetséges példáját mutatja be. Kérjük, vegye figyelembe a termékleírásban adott tájékoztatást.

A növények fogyasztásra nem alkalmasak.

A termék rendelkezésre állása adott esetben eltérhet az adott áruházban a szállítási információban megjelölt adatoktól!

Lefoglalom és átveszem az én áruházamban

Rendelés helyett a kívánt termékeket online, díjmentesen le is foglalhatja és mindössze 4 óra múlva, de legkésőbb a következő nyitvatartási napon átveheti OBI áruházában.

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

* A Gardena termékvásárláshoz kötött promóció szervezője a Husqvarna Magyarország Kft. (1044 Budapest, Ezred u. 1-3.). A Promócióhoz kapcsolódó adatrögzítést- és feldolgozást illetve a pénzvisszafizetéssel kapcsolatos feladatokat a Husqvarna Magyarország Kft látja el. A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információt és szabályzatot itt talál.

Lap tetejére