Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Az Ön webböngészője elavult. Frissítse böngészőjét a nagyobb biztonság, sebesség és élmény érdekében!

Óriás sünkaktusz cserépátmérő: kb. 23 cm

Cikkszám 3663499

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Kaktuszok

Termékleírás

Cikkszám 3663499

Az óriás sünkaktusz (Echinocactus grusonii), mint minden kaktusz, a túlélőművészek közé tartozik, mert megtanulta, hogyan maradjon életben a sivatagban. Ezért egy meleg, ha lehet délre néző ablak a legjobb hely számukra. A nyári hónapokban a balkonon vagy a teraszon is jól érzik magukat. A kaktuszok ezenkívül rendkívül könnyen gondozhatók. Kevés vizet igényelnek, és hosszabb száraz időszakokat is elviselnek. Egy kaktuszt csak akkor kell megöntözni, ha földje felső rétege teljesen kiszáradt. A tavaszi és nyári hónapokban kapott speciális kaktusztáp fokozza a növény növekedését. Ha a téli időszakra hűvösebb helyre helyezi át a kaktuszt, akkor csökkenteni kell a víz mennyiségét.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Helyszín:Világos - napos
Aktuális növénymagasság:20 - 30 cm
Virágszín:Nincsenek virágok
Cserépméret:23 cm

A terméket ábrázoló kép a növény fejlődésének egy lehetséges példáját mutatja be. Kérjük, vegye figyelembe a termékleírásban adott tájékoztatást.

A növények fogyasztásra nem alkalmasak.

A termék rendelkezésre állása adott esetben eltérhet az adott áruházban a szállítási információban megjelölt adatoktól!

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére