2020.02.18. 23:46


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Wamsler Myro kandalló fekete kígyókő burkolatú 8 kW EEC: A+

Cikkszám 4265997
  • Kandalló legfeljebb 182 m -es helyiségekhez a 8 kW-os fűtőteljesítménynek köszönhetően
  • Masszív kígyókő burkolat teszi látványossá
  • Kisebb biztonsági távolságok a dupla falú korpusznak köszönhetően
  • A Triple-Air funkció gondoskodik az égési levegő optimális adagolásáról
  • Integrált ablaköblítés akadályozza meg a korom- és hamumaradványokat
Termékinformáció
 
349 990 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházbanBudapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

Termékleírás

Cikkszám 4265997

A kígyókő burkolatú Wamsler Myro kandalló masszív megjelenésével valóban szemet gyönyörködtető látványt nyújt, és kellemes hangulatot teremt a lakóhelyiségben. Magas elülső ablakkal és lekerekített élekkel rendelkező, keskeny korpusza hangulatos összképet teremt. 8 kW-os névleges fűtőteljesítményével a kandalló legfeljebb 182 m -es helyiségek fűtésére használható. A svéd kályha farönkökkel és barnaszén brikettel használható.

Kígyókő burkolat a hőtartáshoz
Az oldalsó oszlopok és az elülső rész alja kígyókővel van burkolva. Ez a burkolat egyértelműen szebbé varázsolja a szobát. A terméskő egészen egyedi struktúrát és személyes jelleget kölcsönöz a kandallónak.

Tömör korpusz
Az öntöttvasból készült korpusz tömör és nagy hőmérsékletnek is ellenálló. Az acélköpeny dupla falú szerkezettel bír, és a kisebb biztonsági távolságok szükségessége mellett a helyiségben gyors hőleadásról és -elosztásról is gondoskodik. A kandalló mind felül, mind a hátsó részen csatlakoztatható. Ezáltal a kandalló maximálisan illik a lakótérbe.

Rendkívül tűzálló belső tér a Fireplus rendszerrel
Az égéstér strapabíró samott és minőségi Vermiculite kockakövekkel van kirakva, utóbbit rendkívüli tűzállóság jellemzi.
Az égéstér feletti további Vermiculite lemezek összeterelik a lángokat, és megsokszorozzák az utóégés hatását. Ez a Fireplus rendszer még hatékonyabb, és szekunder, valamint tercier levegő bevezetésével szinte maradékok nélküli égést valósít meg. A lemezek egyúttal hőtárolóként is szolgálnak, ezáltal növelik a kandalló hatásfokát.

Triple-Air és Air-Logic
A kandalló mind tűzifával, mind barnaszén brikettel fűthető. Az Air-Logic tüzelőanyag-szabályozóval kiválaszthatja a mindenkori tüzelőanyagot. A Myro kandalló a tüzelőanyaghoz igazodik, és gondoskodik a levegő ideális bevezetéséről.
A Triple-Air rendszernek köszönhetően a Wamsler Myro osztálya legtisztább kandallói közé tartozik. Az optimálisan pozicionált primer, szekunder és tercier levegőbevezetés hatékony égésről és a fűtőgázok megfelelő hatásfokú utóégéséről gondoskodik.

Funkcionális ajtó nagy kémlelőablakkal
A kétpontos reteszeléssel rendelkező, tömör ajtó nagyon strapabíró, és jó tömítés, valamint hosszú élettartam jellemzi. Megakadályozza, hogy a nem kívánatos levegő behatoljon, ezáltal stabilan tartja a kandalló tüzének minőségét. A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült forgókilincs optimális helyen található, és fűtés közben is végig hűvös marad. Ennek köszönhetően gondolkodás nélkül megfoghatja a rúd alakú fogantyút. A magas kémlelőablak integrált ablaköblítéssel rendelkezik. Ez célzott levegőáramról gondoskodik, amely automatikusan megtisztítja az üveget a hamu- és korommaradványoktól. A tömör öntvényből készült rázórács kényelmes használatot tesz lehetővé.

Időszakos tüzelés
A kandalló időszakos tüzeléssel használható. Ez azt jelenti, hogy elsődlegesen fához alkalmas, és a fa leégését követően még legalább 45 percig megtartja a teljes névleges hőteljesítményt. A Wamsler Myro kandalló alapvetően 24 órás üzemeltetésre alkalmas, és korlátozás nélkül használható.

Müszaki adatok

Termékjellemzők

Fűtésteljesítmény:
8 kW
Fűtőképesség:
182 m³
Hatásfok:
81 %
Folytonégő / szakaszos üzemű:
Szakaszok üzemű
Tartós üzemre alkalmas:
Igen
Üveg formája:
Egyenes
Üvegöblítés:
Igen
Automatika:
Nem
Tüzelőanyagok:
Tűzifa & faszénbrikett
Finompor kibocsátás:
36 mg/m³
Füstgáz hőmérséklet:
316 °C

Méretek és tömeg (nettó)

Tömeg:
145,0 kg
Magasság:
124,4 cm
Szélesség:
50,5 cm
Mélység:
41,7 cm

Értékelések (0)

Erről a termékről még nem készült értékelés.

Legyen Ön az első! Írjon értékelést erről a termékről, ossza meg tapasztalatait velünk és a többi OBI vásárlóval!

Részvételi feltételek és további részletek: www.obi.hu/nyeremenyjatek.
A nyereményjáték 2020.03.31-ig tart.

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére